lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Torsdag!

Publicerad 2013-01-31 19:04:59 i Allmänt,

Vad hände med veckan?
Jag har varit sjuk o jobbat två dagar. Men snart är de helg o jag fattar verkligen inte hur det gick till..men de gör mig verkligen ingenting!
Har jobbat 9.00-17.30 idag. Dagen har gått rätt fort, men jag är sjukt nervös över att jag har bytt för många blöjor på barn med risk för magsjuka..
Lukten sitter fortfarande i näsan o då va de ett tag sen jag va där.
Tog mig förbi stan o handlade lite smink som va viktigt o ha. Sjukt jobbig utgift o lägga ut bara.. men måste man så måste man.
Ikväll tänker jag nog se Django o bara mysa hemma!
Måste bli frisk nu, finns inget annat på schemat.
Ha en mysig torsdag allihopa!

Välkommen hem pappa

Publicerad 2013-01-30 22:01:05 i Allmänt,

Pappa kom äntligen hem igen. Fick höra de som en chock idag o jag kunde inte bli annat än glad! Så de va bara o skynda sig hem till mitt barndomshem efter jobbet o göra lite sysslor innan han kunde komma hem.
Jag vet att du kommer att gå till sjukhuset i stort sett var o varannan dag, men jag är så himla glad att du ändå kan få komma hem till din trygghet istället för o vara på ett stelt sjukhus.
Nu håller vi alla tummar som finns inför tisdag på att cancern inte har spridit sig

Duktig flicka. Resultat?

Publicerad 2013-01-29 21:36:00 i Allmänt,

Idag fick jag nog av o vara sjuk så jag satte igång o tvättade kläder, slängde massa sopor, pantade flaskor, handlade, hängde tvätt, städade hela lägenheten, handlade igen, lagade middag (i stort sett mitt första riktiga mål på hela dagen. mitt tredje riktiga mål sen i fredags), kikat lite på o ordna ett ICAkort men behöver fundera en liten stund till. Repeterat matte med hjälp av matteboken.se, försökt sy fast en knapp på en skjorta som jag har saknat (hade ingen tråd..), sorterat massa papper.
Va kanske inte de bästa o göra när man är sjuk. Men ja orkade inte ligga ner längre o bara kolla på allt skit som finns runt omkring mig. De mår ja ju inge bättre av!
Men min irritation lägger sig inte! Jag är på hugget med o attackera människor o ja orkar inte ens se de som något problem. Nästan så att jag vill vara arg! För att sedan bara få de ur mig o kunna slappna av igen.
De verkar bara inte vilja minskas..
Tips på hur man blir av med de?
Väck inte bitchen som sover..!
Hörde av min underbara vän Elsa om irritationsdagen idag. I fell that sister!
En kluven tanke jag måste grubbla på är om jag vill tacka Ja till en 80%tjänst på ett dagis i höst.
De är alltid skönt o kunna komma tillbaka till en trygghet med jobb efter att ha varit bortrest i två månader. Men jag vill inte göra samma gamla sak ett år till. Jag vill göra någonting nytt.
Helst skulle jag vilja plugga, men vet inte vad. Annars skulle de vara en dröm o åka tillbaka till Spanien o plugga spanska så att man kan de ordentligt. Jobba som au pair i en spansktalande familj så att man inte kommer undan språket.
Vill så gärna lära mig!
Vill växa som person o klara mig själv på egenhand.
Jag kommer att få känna på de mycket i USA, med o komma från en trygghet med bostad o familj. Samt att mina intressen kanske inte är desamma som de andra tjejernas så jag får bara lära mig att göra saker på egenhand.
Blir en bra träning, men samtidigt vill jag avgöra min framtid efter den resan.
Kommer jag vara mätt på o resa?
Vill jag verkligen jobba ett år till?
Jag har inte någon sådan lång betänketid på tjänsten dock...måste svara innan jag åker till USA..säkert ännu tidigare än så..

Trögbrud

Publicerad 2013-01-29 12:58:32 i Allmänt,

Nej ja är inte alls borta i huvudet när man har suttit med tisdagens sudoku i över en o en halv timme för o lösa..!
Undra hur mycke min hjärna består utav snor för tillfället..?

Trött..

Publicerad 2013-01-29 09:50:52 i Allmänt,

Sov så himla taskigt inatt.. Va på sånt himla dåligt humör så ja kunde knappt slappna av! Helt plötsligt va klockan 05.00!
Började tänka på utgifter inför USA som inte är så där jätte lockande o lägga ut. Men vad ska man göra..?
Samt så fick ja för mig att världen va emot mig o då vart ja förbannad på allt. Så himla moget..
Egentligen skulle ja behöva sova mera, men samtidigt är ja rädd o vända på dygnet med tanke på att ja ska försöka ta mig till jobbet imorgon. Måste se till o bli frisk nu..
Nu har jag definitivt inte råd o vara sjuk om en utgift på en ny dator även måste läggas ut!

Dags o lägga sig

Publicerad 2013-01-28 23:22:23 i Allmänt,

Nu är de dags för mig o röra till sängs för o läsa lite gamla tidningar o kanske lite mer USA. Vem vet!
Måste även visa att min pappa o bror satt upp min älskade sänglampa förra veckan! Och nu kan ingen slå i huvudet på grund utav den mera!
Den sitter till o med så högt upp så att jag inte når till den när jag ligger helt nerbäddad i sängen o försöker sträcka med armen!
SÅ HÖGT sitter den alltså!
(Med andra ord, helt normal höjd för normallånga människor...)
GOD NATT!

USA planer!

Publicerad 2013-01-28 23:18:37 i USA,

Idag släpade jag mig in till stan en stund för o möta upp Anneli o Paula så drog vi till rese informationsbyrån Kilroy, där dem kunde berätta för oss viktiga saker inför USA!
Fick massa bra information samtidigt som man fick höra annat som gjorde en sjukt förvirrad. 
Reseförsäkringar är min mardröm..
(bilder från förra veckan då vi planerade ännu mera USA)
Men nu är i alla fall bilen hyrd o klar! Ska bli så jävla kul o köra med den! Samtidigt som man är skitskraj! Men de är bara o köra på! Bokstavligt talat.
Fick även försäkrat att bästa bankkortet o ha utomlands som tar minst ränta är ICAkortet, så ett sådant ska jag försöka se till o ordna!
Samt massa annat om bra områden, hotell o ställen man borde undvika.
Lite tokigt att kvinnan som hjälpte oss fick mitt körkort, men lyckades ändå skriva på beviset om hyrbilen att jag är född 1983..hur lyckas man..?
Anneli med mysHugo!
Paula som har sökt som en galning i detta. Sjukt imponerad!
Så nu när jag kom hem så däckade ja i några timmar för o sedan ta mig upp o laga middag. De blev smörgåsrån med leverpastej o te.
En riktig brakmiddag för en som för tillfället har stor aptit!
Satt o läste på lite om Miami o Key West o antecknade de som intresserade mig. I LOVE IT!

Resesugen

Publicerad 2013-01-28 10:51:18 i USA,

När man ligger i sängen o väger mellan att antingen dö av köld, tills o slå om till att nästan smälta bort av värmen man känner så finns de bara en sak som får en på bättre humör.
Kolla weheartit.
Älskar den sidan!! De finns en hel del emo/fjortisbilder där, de kan ja erkänna.
Men man kan även hitta de där guldkornen som gör så mycket för en själv! Älskar de!
Försöker spara så mycke bilder som ska inspirera o motivera mig o de kan jag känna har gått riktigt bra!
Nu är de resor som gäller o GU vad ja längtar!!!!
Ska träffa Anneli o Paula idag för o gå till en informationsbyrå o få svar på våra frågor inför USA. Dock mår ja så himla dåligt så ja vet inte om jag kommer att klara av de.
Hoppas på att kunna rycka upp mig o släpa mig dit en stund för o sedan dö när ja väl är hemma igen.
De är värt det

Bus-busspojke

Publicerad 2013-01-28 10:41:42 i

Måste säga att förra veckan va lite spännande med att ja skulle ta mig till jobbet en morgon. Satt på bussen in mot stan så ser ja hur en gammal kvinna kliver på med en stor, jobbig väska. Så jag ställer mig upp o går längre bak på en gång för o ge henne en plats.
När ja sedan vände mig om för o se hur det gick så upptäcker jag att hon står precis bakom mig o ler! När ja tittar runt henne så ser ja att en 13årig POJKE hade sett då ja reste mig o skyndade sig snabbt med o ta den! Jävla unge!
Hon tackade ändå för min fina tanke i de hela.
Mannen som satt mitt emot ryckte på axlarna o log mig. Ja gjorde samma sak tillbaka. När han sedan klev av så sa även han att de va en fin tanke av mig. Får se de som dagens goda gärning. Även om de inte gav något vidare resultat..
Så efter de skyndade ja mig till resecentrumet o ordna månadskort, så tyckte jag att ja gjorde mig förtjänad en latte!
Efter de trodde ja, för att ja är känslig för kaffe, orsakade att jag inte mådde något vidare den dagen.. Resten av helgen har jag legat med någon form utav influensa..
Är inte bra än.
Fml..

Jag såg

Publicerad 2013-01-23 22:53:28 i

Idag såg jag riktig sann kärlek.
Jag såg på sjukhuset, hur han lutade sig fram till sin käraste o strök försiktigt sin näsa mot hennes kind för o känna doften från henne som gör honom trygg och lugn. Jag såg när hon på bara en sekund kunde göra en analys på hur han mådde psykiskt när hon klev in i hans sal. Hon kan läsa honom utantill.
Jag kunde se frustrationen i hennes ögon då om någon sköterska hade misskött sin omsorg på hennes älskade.
Jag fick se deras hej då kyss för dagen som hade lika mycket kärlek i sig som den har haft i 27års äktenskap.
Jag visste att den känslan inte skulle minskas dagen därpå, eller någon av de andra gånger som hon tänker besöka honom dagligen på sjukhuset.
Jag förstod verkligen uttrycket "att älska i nöd o lust" efter denna dag.
Störst av allt är verkligen kärleken. Man kan inte vara utan den.
Får jag uppleva den kärlek som jag såg idag när jag är ca 60år med min min själsfrände vid min sida, så skulle jag vara den lyckligaste människan i världen.

Pasta Carbonara

Publicerad 2013-01-15 21:03:58 i Mat o dryck,

Efter att de slutade igår med att jag inte fick någon sömn alls i stort sett (så jävla typiskt att man blir pigg igen efter halv tolv o kan i stort sett inte somna om efter det) så sov jag mindre än 5timmar i natt! De är inte det att jag blir sjukt stressad efter ett tag. Jag bara vet att jag är körd resten av natten. Så jag är helt avslappnad, men ändå så kan jag inte sova i stort sett ett piss. Va fan är problemet!?!?
Så det var bara o jobba idag på dagiset vilket gick rätt så bra. Bara de att flickan jag brukar passa efteråt va väl inte helt hundra i kroppen. Så efter jobbet när ja skulle passa henne i några timmar, var det bara o avbryta för de fanns ingenting jag kunde göra för att få henne o sluta gråta. Skämdes som fan o kunde inte undvika att när ja lämnade villan efter att pinsamt behövt ringa hem en av föräldrarna fälla en tår.Så detta gjorde att jag kände att lite enkel men sjukt god mat med ett glas vin till skulle få mig på bättre humör. De hjälpte en bra bit. Enda problemet nu är att jag är hysteriskt mätt o att tallrikarna nästan är renslickade så ja kan inte proppa i något mera.Vad ska ja göra nu för o känna glädje?
Ett receptet på något som nästan alla kan, men jag tror att min jag gjorde nu ikväll va en av de godaste Carbonaran jag någonsin har ätit!
Du behöver:
1 pkt bacon
1 liten gullök
1 vitlöksklyfta
Flytande margarin
2 äggulor
ca 2dl grädde (höftade med de)
Färskriven Parmesanost
Soltorkade tomater
svartpeppar
Pasta
Lägg pastan i kokande vatten o låt koka så länge som det står på förpackningen.
Hacka fint den gula löken och vitlöksklyftan som du lägger i en varm stekpanna. Stek det med lite flytande margarin, Efter det så strimlar du baconet och lägger även det ned i stekpannan. Se till så att varken löken eller baconet bränner sig.
I en bunke intill lägger du i äggulorna samt grädden som du rör om ordentligt. Riv ner parmesanan samt häll ner svartpepparn efter smak. Rör om.
Strimla de soltorkade tomaterna och försök få bort spadet från dem så mycket som det går o lägg ner dem sedan i stekpannan.
När tomaterna har fått värma sig lite så häller du ner röran från bunken och sist den nykokta pastan.
ASGOTT!!!

Kunde inte låta bli att även göra lite efterrätt som bestod av fruktsallad (äpple, druvor och kiwi. Exotiskt:P) med vispad grädde utan något socker eller annat i.
Frukten har sin sötma i sig som räcker gott o väl!
Upptäckte precis att jag hamnade i värsta matkoman..!

dream a little dream of me

Publicerad 2013-01-14 21:47:35 i Allmänt,

Ligger i sängen redan o de känns hur bra som helst! Börjar redan bli rätt sömnig. Ligger o lyssnar på massa Edith Piaf (som är hur awesome som helst) och Mamas and the Papas sång Dream a little dream of me. Känner mig rätt så avslappnad o lugn, vilket känns samtidigt rätt märkligt. De är sällan jag verkligen kan känna sånt.
Hoppas på att få kunna sova riktigt gott inatt
134fe3fab74bc0642beed428bb8ca6e0_large

måndag

Publicerad 2013-01-14 21:47:21 i Allmänt,

Idag har det varit jobb på Scorett o de har gått ändå helt okej! Fått många gapskratt av min kollega så att man blir nervös att man kommer o tänka på något roligt hon har gjort som slutar med att man råkar spotta av skratt på en kund som man senare ska hjälpa. Skulle aldrig få några kunder dit igen då antar jag..
Fick en trevlig överraskning idag då jag skulle in på personaltoan som vi delar med tre andra äckliga butiker så hittar ja själva Hertiginnan av Uppsala stå o färga sitt hår under handfatet!
Va ju bara o gå tillbaka o försöka andas långsamt så att man inte skulle kissa på sig. Skulle inte heller ge oss mer kunder..
Fantastisk bild!
Väl hemma sedan har jag bara gjort lite sysslor som behövdes göra, men inte mycke alls. Vilket va väldigt skönt!
Efter maten bestämde jag mig för o unna mig lite frasvåfflor o jisses va de va gott!!
På något sätt får de mig o tänka på en händelse då jag åt frasvåfflor hemma hos min mormor när jag va liten. Har inte alls någon koll på när de var eller någonting. Men jag minns en värme av våfflorna i magen o kärleken från min mormor.
Så när jag stod upp o hängde vid min stora diskbänk där ja åt mina nygräddade våfflor så kunde ja fortfarande känna den värmen som jag fick då.
De va en underbar känsla.
 

Biljard!!!!!

Publicerad 2013-01-13 10:22:42 i USA,

Igår åkte jag hem till Paula där ja möttes upp av en Anneli också så planerade vi lite mer USA. Hotell i Miami och flyg hem är härmed bokat o klart!! NICE!
Foto av Freehand Miami Hostel, Miami Beach
De blir ett asfint hostel i Miami som vi ska mysa i med 5andra människor! Hoppas de är lika fräscht i verkligheten så som de är på bilden.
Sedan blir de även så att vi kommer o anlända i Sverige igen den 7juni kl 10.45.
Stå vid Arlanda då med ballonger o skyltar!!!
Efter de gjorde vi förtjänta att möta upp en Malin för o dra o spela biljard o dricka bira.
Hur jävla nice som helst! Kände oss som riktiga män
Sjukt taggad Anneli
Älskar att jag o Anneli vann hela tiden men att de inte va för att vi fick ner åttan i slutet.
Kvällens bild. Paula du är ju skit söt!!!!!!!!
Jag testar mig fram hur man ska skjuta med "pinnen" som jag sa hela tiden
Upptäckte även att den fungerade o använda till andra sätt med.
Sjukt härlig kväll! Kom inte hem allt försent heller så jag har kunnat vila ut mig rätt ordentligt nu på morgonen.
Om en timme är de dags o röra sig till jobbet! Har knappt jobbat på hela veckan så jag har tyvärr blivit rätt bekväm hemma, hoppas att de ändrar sig när ja väl är där.
Ha de så bra hörni!!

Jordgubbar+vitchoklad=KÄRLEK

Publicerad 2013-01-12 18:50:22 i Mat o dryck,

Hade köpt färska jordgubbar som skulle ha ätits igår men som blev bortglömt. Så istället passar jag på nu att dricka lite av vinet som blev över samt doppa jordgubbarna i smält choklad.
FY SATAN VA GOTT DE ÄR!!!!!
Efter jag har doppat dem o chokladen så lägger ja dem på bakplåtspapper så att chokladen stelnar.
Se även till att Jordgubbarna är torra efter att du har sköljt dem så sätter sig chokladen bättre!
Finns få saker som kan slå detta!!!
Nu blir de o åka till Paula för o planera USA för o sedan köra en runda biljard! Va en evighet sen jag spelade det sist så håll tummarna på att jag kommer få ner någon i hålen!

Träningsvärken från helvetet..

Publicerad 2013-01-11 09:46:40 i

Gymmade ju igår o trodde att de inte gav mig något alls med tanke på att man inte blev varken trött eller svettig.
Men nu imorse, jisses!!! Ska bli intressant o se hur de går o gymma alldeles strax.
Wish men good luck!!

Julklapp!

Publicerad 2013-01-10 21:54:04 i Allmänt,

Nu idag har jag gymmat med dem här tre grabbarna. Jisses va de va svårt o försöka koncentrera sig på träningen när dem sa så mycke dumheter hela tiden så man inte kunde sluta skratta.
Får se om man ens får någon träningsvärk nu då med tanke på att de blev en heldel väntande mellan varandra.
Imorgon blir de gym igen med dem o vi hoppas på att de blir bättre då.
Sen efter "träningen" åkte ja till dagiset där ja fick en trevlig överraskning av föräldrarna som hade gått ihop med en julklapp till mig!
Hade jag inte alls trott att jag skulle få!
Jätte snällt utav dem. De va en chokladask som jag säkert kommer goffa i mig på söndag eller den stund då ja vet att ingen kommer kunna se mig o att jag är ensam ett tag!
Var även barnvakt idag igen o de gick också hur bra som helst. Super fina barn!
Får se om man blir de någon mer gång nästa vecka.

Onsdag

Publicerad 2013-01-10 21:06:45 i Allmänt,

 Sjukt kul o hitta sådana gamla bilder på en själv då man va brunett. Blir lite nyfiken på o göra om de dock!
Igår drog jag med min mamma o simmade o de gick skit bra! För o sedan unna oss en fräsch lunch o bara prata på om allt. Hur underbart mysigt som helst!
Stunderna händer inte sådär jätte ofta, de är därför extra viktigt o underbart o ta vara på de små stunderna som de väl händer.
Efter de så va hon så snäll o skjutsade mig vidare till barnvakteriet som också gick hur bra som helst. Fattar nästan inte hur jag kan få betalt när barnen är så underbara mot en?
Men de kändes så jävla skönt o ha arbetat lite. Behöver verkligen göra sånt för o även orka göra annat om dagarna. Vad är de man säger, aktivitet ger aktivitet? Annars fastnar jag så lätt vid datorn eller liknande så har halva dagen gått o man har inte gjort ett skit.
Men nu så!

Lyxmat och USAplaner

Publicerad 2013-01-08 23:41:12 i Allmänt,

Nu senare mot kvällen fick jag finbesök av en Malin som kom förbi på mat o snack!
Sjukt mysigt!
Vi snackade om allt möjligt från nyårshändelser till småbarn. Salig blandning!
Därefter byttes sällskapet ut till en Anneli o en Paula istället!
Hysteriskt roligt att killen ville vara med på båda bilderna som togs den kvällen på Rhodos
Vi spanade o planerade massor inför USA. Eller vi, dem! Jag blev tjurig för att jag inte hade gjort min hemläxa o har därmed bara mig själv o skylla! Men jag ska se till o söka massor inför resan!
Men nu är de dags o sova. Tänkte försöka se till o lägga mig i lite bättre tid än annars nu mera.
Sov så gott!

Varm choklad

Publicerad 2013-01-08 16:00:57 i Allmänt, Mat o dryck,

De gick i alla fall bättre idag o träna än vad de gjorde igår. Vart dock tvungen o avbryta mitt löpande på bandet lite tidigare än annars på grund utav håll.. vart så jävla irriterad.
Men gjorde massa andra övningar utöver de o känner redan att träningsvärken börjar kicka in (skönt)!
Så nu sitter jag o dricker en kopp egengjord varm choklad och den vart skit god!
Ja vet att de inte är de bästa o få i sig efter att ha tränat, men de är bara lite i koppen för o bli av med sockersuget.
Åt en stadig lunch direkt när ja kom hem med bra fett o annat så då är de ännu mer okej att ja dricker något varmt som kanske inte är de bästa;).
Men de är så himla enkelt, så vad göra!
Mjölk
Cacao
Socker
That´s it! Så har du en underbar varm dryck o njuta utav

Storstäd

Publicerad 2013-01-07 20:18:15 i Allmänt,

Så här ser de alltid ut när Louise ska storstäda. Hittade förresten 4 ballonger under min säng (tack Anneli, Paula, Oliwen o Thomas..) så nu tror ja att jag är ballongfri!! Inte hundra, men jag hoppas!
Är btw fortfarande inte helt klar med städningen, men jag är på god väg!! Bara finslip kvar!

Kvalitetstid

Publicerad 2013-01-07 20:15:52 i Allmänt, Mat o dryck,

Sitter o äter någon fisksoppa som är riktigt god! Märkligt hur titeln börjar dock med "festlig". "Festlig västkustsoppa". Undrar hur den ofestliga smakar...
Till de har jag hemmagjorda Ciabatas som jag har gjort!
Tips på att få dem extra bra är att ta ut dem I TID ur ugnen o se till att ha maxvärme då du ställer in dem, men SÄNK när dem väl är där inne till rätt grad! Annars slutar de med att brandlarmet tjuter o du står o sliter i balkongsdörren som är lite trasslig o öppna...
Men nu ska jag bara slukas in i någon av böckerna! Vet inte riktigt vilken bara.. Vill egentligen bli klar med Hundraåringen innan ja gör något annat. Samtidigt som de är svårt o inte vilja titta i USA boken nu när de ändå börjar bli dags o kolla upp vad man vill se o göra där innan avfärd!
Får ta mig en funderare.

Ut med julen! Vill ha vårkänslor!

Publicerad 2013-01-07 18:30:22 i Allmänt,

Vet att de bara är januari, men jag är redan trött på vintern. Jag vill ha Snödroppar, Blåsippor och Tussilagor! Jag vill ha vårkläder som är färggranna och vårjackor!!
Jag vill ha sol o värme!!
Kunde inte låta bli att när ja kom hem från gymmet (som btw, gick jätte dåligt..är visst fortfarande inte helt frisk) så hade jag på mig min vita älskade klänning som jag älskar.
Ville även ha något skönt på mig som inte va mjukisbyxor.
Ge mig sol o värme!

Shoppingsugen..

Publicerad 2013-01-07 16:01:28 i Allmänt,

Varför händer de alltid att när man har som minst pengar o bara måste spara, som shoppingsuget blir som starkast?
Skulle verkligen behöva ett sportarmband till in iphone då ja tränar. Känner mig inte så där jätte snygg som stoppar ner den i min svettiga sportbh riktigt..
Hittade en på en hemsida där den kostade 39:- (+frakt på 29:-) som va de billigaste jag kunde hitta.
http://fyndiq.se/static/img/products/00/00/00/09/36/000000093646/current/26ebc34020e8/original.png
Stilren, enkel, precis vad jag vill ha!
Tror ni inte att jag råkar snubbla på en skitsnygg plånbok som man kan ha mobilen även i??
http://fyndiq.se/static/img/products/00/00/00/11/44/000000114450/current/3b42e1455bb9/original.png
GODDAMNIT!!
Så kostar den bara 199:-...men ICKE! Jag måste spara!!!
Men de är så tråååkigt

The hobbit!

Publicerad 2013-01-07 01:22:44 i Film o musik,

Nu ikväll har jag o Paula gått för o se The hobbit. Jag tyckte den va helt okej! Blev lite fundersam under en scen, men annars hade ja inte så mycke o tillägga. Jätte jobbigt o se att gandalf ser mycke äldre ut i de här filmerna till skillnad från härskarringen som ändå ska anses komma efter de filmer som görs nu med honom. Jaja! Ska bli sjukt kul o se Mikael Persbrandt i nästa film!!!
Dags o sova!

Agility!!

Publicerad 2013-01-06 11:08:55 i Allmänt,

Nu ska ja i alla fall träffa syrran med sin vovve så ska hon visa mig agility! De kommer säkert att få mig på bättre tankar! De va rätt skönt o bara få skriva av sig i inlägget innan så ja är redan på god väg!!
Termos med varm nyponsoppa o långfillingar är med så nu ska de väl vara omöjligt o kunna frysa! Eller?

Irriterad brud

Publicerad 2013-01-06 10:42:59 i Allmänt,

Hehe, man får tydligen inte tidningen idag.
Va nära på att köra arg granne o knacka dörr. Tur, då slapp man de!
Fattar inte, jag är så jävla irriterad. Vaknade och va de. Egentligen har jag nog varit det bara lite från o till, men under en lång period. Hur jag i mina tankar kan bara tagga till som fan! Men varför? Vad är det jag söker efter där som måste bli gjort?
Gjorde inte saken bättre hur igår när man ska ha mysig kväll med tjejerna o se film o annat så får man ett orättvist påhopp mot en vilket gjorde en småspänd resten av kvällen. Fattar inte vad grejjen var där egentligen.
Det har från början säkert inget med mig o göra, men ändå kan man inte undgå och känna den känslan.
Hur resten av kvällen gör en bara mer spänd, förvirrad o fördomsfull. Hur ens taggar sticker ut o att man ibland säger fel saker tillbaka vid fel tillfällen. Samtidigt som taggarna även sjunker lååångt in i kroppen i andra situationer som man blir fundersam på o tänker "varför gjorde personen så? Är de här ett markerande nu?" som annars aldrig skulle vara något sådant i andra situationer.
Vem jag blir mest arg och ledsen på här är dock på mig själv.
Varför kan jag aldrig lära mig att ta diskusioner? Varför blir jag liten som en mus o vet aldrig vad jag ska säga. Varför blir jag så tom i huvudet o patetisk?
Hur tränar man sånt, eller är jag helt körd?
När stunden man möter en person som man definitivt inte vill se mitt på stan o att man får ögonkontakt, kommer jag A. ta upp mobilen o låtsas prata i telefon? B. få för mig att jag precis såg världens snyggaste plagg i skyltfönstret o måste titta extra noggrant på de?. C. springa fram som världens gladaste människa o vara så himla trevlig för o sedan gå runt hörnet o kräkas? D. köra chickenrace o gå arg som fan mot människan utan att tappa ögonkontakt o köra sedan in axeln i hen för o sedan bara gå vidare o bli stans märkligaste människa? E. bli världens minsta människa o sjunka så lågt så att håret nästan snuddar vid marken?
 
Testade känslan en gång att"va den bättre människan o säga bara hej". Men när man sedan va tvungen o stå kvar för o prata o de enda man ville va o skrika o vifta med händerna. Inte fan mådde man bra efter de heller!!
Vad gör man???

Var är min tidning?

Publicerad 2013-01-06 10:09:45 i Allmänt,

Fick ni eran tidning idag?
Inte jag..är de någon speciell dag som gör de eller har jag en tidningstjuv i min trappuppgång?
Lite små irriterad måste jag säga att jag blir om det är så..
Ingen tar min tidning ostraffat..

Femtio nyanser av frihet

Publicerad 2013-01-05 19:06:29 i Dagens inköp,

Jisses vad glad jag blev när ja tittade i min brevlåda och hittade sista boken av trologin Fifty shades of Grey! Ångrar lite att jag inte beställde den på engelska för de hade varit bra träning för mig.. Men skit samma, jag har sista boken nu!!!
Så nu ska ja bara läsa klart min bok jag håller på med nu (och jag hoppas verkligen att de kommer att gå fort) så att jag kan dyka in i den här!
Sen mina vänner kommer jag att vara rätt okontaktbar i några dagar. Men jag hör av mig när ja är klar med boken!
Kan inte lova att jag kommer vara något vidare glad bara..
Vad ska man läsa efter detta?

Cena con la familia!

Publicerad 2013-01-05 19:01:56 i Allmänt,

Igår var middagen med familjen och vi åt på Il Forno! Sjukt mysigt ställe med goood mat!
Hade bara oturen med att jag inte kunde äta någonting.. Beställde en förrätt med tigerräkor som va upphettade med olja, vitlök och chili som jag annars älskar o äta hemma! Jag fick i mig två räkor sen tog det helt stopp.. Sjukt trist.. Men att bara få vara med familjen gjorde mycket! Mådde nog lite bättre till o med när ja gick därifrån. Tänk va lite sällskap kan göra mycke även när man är sjuk!
En av många härliga skålar
Så vem kunde ha anat att jag mindre än två dygn tidigare stod framåtböjd över toaletten och pratade om städerna "Hurva" och "Hjärup"??

Middag med familjen<3

Publicerad 2013-01-04 17:50:08 i Allmänt,

Om en timme är de dags för mig o bege mig in mot centrum för o träffa min härliga familj! Kommer inte få krama någon dock vilket kommer o vara synd med tanke på att jag nyligen har varit sjuk... Ska även försöka få i mig i stort sett dagens första riktiga måltid (om inte lite mannagrynsgröt räknas som frukost efter 13.00 och smörgåsrån till lunch vid 16.00). Vilket kommer o bli väldigt spännande. Vet inte om man varken kommer våga testa sig på vin eller varmrätt..kanske bara förrätt o vatten..trist..
Men sjukt mysigt kommer det ändå o bli!
Den här bilden togs för ca en vecka sedan hemma hos mig syster och hon gjorde världens godaste middag! Jag undrar lite hur detta kommer o kunna toppas..

Olof Palme

Publicerad 2013-01-04 17:37:57 i Allmänt,

Efter att hela gårdagen bestod utav o kolla igenom säsonger av Sex and the City så kände jag för o brya trenden helt idag genom att läsa igen lite tidningar samt kolla igenom de två andra avsnitten om Olof Palme.
Jag hade de lite svårt o hänga med ibland (trög som man är) men de hindrade mig inte från att ändå tycka de va intressant.
Efteråt kunde jag inte låta bli o göra ett test för o se vilket parti som jag lutade mest mot att vara.
Hoppades på att vara mer Socialdemokrat eller något mer åt  vänster som möjligt. Och så får ja resultat om folkpartist..wtf?
Så mina research får jag se till att kolla upp lite extra innan jag vågar mig på ett sådant test igen.

Sex and The city & nyponsoppa

Publicerad 2013-01-03 15:56:05 i Allmänt,

Har precis kollat klart hela säsong 1 av SATC o ska nu dyka in i säsong 2.
Sitter o smuttar på en kopp nyponsoppa med glass som annars alltid är min räddning. Men nu vill ha bara ha smörgåsrån eller riskakor. Men ja vill inte riktigt lämna lägenheten när man är nervös att kanske kräkas i affären.
Har ostbollar hemma däremot. Vågar man chansa?

Magsjuka va de ja..

Publicerad 2013-01-03 02:02:22 i Allmänt,

Ligger o lyssnar på lugn musik samtidigt som ja försiktigt dricker juice o tittar tomt ut mot fönstret där ja ligger i min säng.
Va inte helt hundra på hela dagen. Fick därefter reda på att fler av mina vänner också har blivit dåliga. Må de bara inte vara maten från festen! Tvivlar på de, men man vet ju aldrig. Mår lite bättre nu, men skoja inte att man är på sin vakt! De enda ja skulle vilja nu är o sova bort allt, men tröttheten har som försvunnit ur mig.
Jag är glad av ingen är här o ser mig nu, men får ändå en längtan efter att någon kunde smeka min kind o säga att han fanns här hos mig.
Kom o gör det snälla

Nyårslöfte

Publicerad 2013-01-02 00:55:19 i Allmänt,

Har ni något nyårslöfte?
Jag har en tanke på o testa stenhårt på att inte äta godis på vardagar.
Låter skitlame, men de kan bli jävligt intressant!
Bakverk, chips o annat ska ja kunna få äta (går inte o hindra). Glass är ett måste på somrarna och då spelar de ingen roll när på dygnet man äter de.
Men godis, de är inte min största fälla. Så vad sägs om att testa på att motstå det helt då!
Finns alltid godis på jobbet, så varför inte bara gå förbi den påsen o ta en frukt eller liknande istället för o äta de.
(dock bara efter detta inlägg gjorde mig sjukt godissugen...kommer bli spännande detta o se hur de kommer o sluta)
Men i vissa situationer kommer jag faktiskt inte ha några hinder alls. Som när jag är i USA. Hittar jag Skittles så tänker jag inte tveka en sekund med o handla de!!
Så sjuuukt gott!!!!!!
Träning ska jag även försöka o köra på som jag gör nu mera, om inte lite extra till o med.
Fick reda för en liten stund sen att jag inte kommer o jobba imorgon. Att jag är ledig hela veckan. Känns lite märkligt, men allt kan hända så vi får se!
Nu är de nog dags o försöka sova. Ha de så bra hörni så hörs vi imorgon!
Nassi nassi

Bilder från juldagen

Publicerad 2013-01-02 00:38:38 i Allmänt,

Slog mig nu att jag har laddat upp bilder från juldagen här, men som jag aldrig hann lägga upp! Vilken tur att jag kan göra det nu när jag ändå inte kan sova!
Josef bjöd på sig själv som bara han kan göra
Som jag sa, som bara han kan göra
Färgglada killar och en underbar Paula
En vanlig kväll med ISUN
Patrick fick en onepeace som jag blev super avundsjuk på! Kunde inte låta bli o testa den, men han bar den nog bättre än mig. Fast de va största barnstorleken o att han är typ över 2meter lång
 
Sann vänskap
"Julmumman" var helig för vissa. Själv tyckte jag att den smakade skit
Glada o stiliga pojkar i sina julklappar (onepeace och raggsockor)
Kvällens sista bild.
De va en helt okej kväll! Blev inte så mycke till utgång, men sällskapet va sjukt bra o jag skrattade i stort sett hela tiden.
Hoppas på fest med dem snart igen!

2013 ska bli ett bra år

Publicerad 2013-01-02 00:17:00 i Allmänt,

Gu vad jag har längtat till att detta gräsliga år ska ta slut!
Har kommit ut ett förhållande som va både jobbigt under o efter med sina följder.
Fått reda på att min pappa bär på en tumör.
Fick reda på att min mamma hade en typ utav hudändring som kunde leda till cancer (vi tog bort den, men paniken som uppstod inom en går inte att beskriva).
Jobbat på som en galning bland alla jobb som lätt kan ta knäcken på en.
Men det är tack vare mina fantastiska vänner och min underbara familj som har gjort att jag ändå kan ta mig upp ur sängen. Utan er hade det inte gått.
Jag tackar för:
Resan till Barcelona med Anneli
 
Malmö resan med Malin o Paula
Borlänge resan Med Anneli o Paula
Mitt älskade Gotland med min familj och Kim
Berlin med Anneli o Morgan
Gävle till bror och flickvän
Göteborg med Elsa o Adam
Har ingen bild från Göteborg på den här datorn. Så jag tar andra o passar på att även lägga in andra människor som betyder mycket för mig. Underbara Dilan.
 
Jag kan verkligen känna att min självkänsla har stärkts mer än vad den har varit under de senaste åren. Är långt ifrån helt bra, men jag är på god väg. Nu känns det bara onaturligt o titta ner i marken vart jag än går. Jag kan sträcka på mig o känna att jag ändå mår bra.
Jag ser fram emot ett sånt fantastiskt år nu!
En USA resa är bara början på allt annat som kommer att hända.
Och jag ser verkligen fram emot de!

Bästa nyåret som någonsin gjorts!!

Publicerad 2013-01-01 23:23:07 i Allmänt,

De va de bästa, de bästa, DE BÄSTA VI HAR GJOOOORT!!!!!!!!
Fy fan va vi är bra!!
Jag, Anneli o Paula ordnade Sunnerstastugan till nyår där vi ordnade grymt käk (helt från grund!), möblerade om borden för 25personer som kom bara på middagen, ordnade bål, snapshäften, personlighetshäfte om alla som kom, lekar. YOU NAME IT!
De kom äver fler grymma människor senare på kvällen o gjorde festen bara ännu bättre.
Åkte därifrån med städad stuga någon gång efter 5.00 för o sedan somna någon gång efter 9.00.
Jag hade alltså varit vaken då i 25timmar.
Men de va så värt de. Lätt den bästa nyårsfesten som någonsin har gjorts. Hur ska man någonsin kunna toppa detta!?
Bilder kommer imorgon hoppas ja. Inte så många, men några kommer definitivt o komma upp.
Hittade inte någon bild på oss tre i Paulas bilder. Men de finns på min kamera så de kommer!!
Annars idag sov jag till 15.30 och lyckades sova hela avsnittet av Palme som va på tv. Får ta igen de senare.
Har även huggit in en andra gång på min pizza (som är de enda jag har ätit idag).
Imorgon blir de jobb, men inte så länge. Det kommer att bli riktigt nice. Hoppas på en lugn vecka nu:).
Jobb imorgon! Men de är inte länge alls o de kommer bara att vara mysigt så de gör mig ingenting alls!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela