lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

The Dark Knight Rises

Publicerad 2012-07-29 09:05:11 i Film o musik,

I onsdags va de först pizza här hemma hos mig med mina brudar för o sedan ta oss till bion o se The Dark Knight Rises och den va riktigt bra! I början va jag lite små skeptisk, va inte så jätte nöjd med att Anne Hathaway va med.. någon annan kunde nog ha passat i den rollen bättre. Men i slutet var jag helt lyrisk! de hände några gånger hur man råkade skrika rätt ut i bion "OOOAAAH!" eller "JAG SA JU DE!"
Men se den, den va fucking awesome

Kent

Publicerad 2012-07-29 08:58:39 i Allmänt,

Dålig uppdatering på grund utav massa jobb (asskönt o kunna säga de!), utgång, inget internet, försovningar o Kent tittande. Ska försöka lägga upp lite bilder från de dagar som har gått, men idag blir de inget sådant.
Däremot tänker ja berätta att jag såg Kent igår o fy fan va dem va bra!!!! Publiken va inte lika medryckande som i Borlänge (kanske för att medelåldern här va 35-40), men de hindrade inte Kent med o göra sjukt bra ifrån sig! Sitter nu o lyssnar på deras låtar o bara drömmer mig bort.
Annars idag så blir de fullrulle! Har redan börjat försöka styra upp lite i lägenheten för de ser ut som ett bombnedslag. Sedan blir de jobb o sen blir de fortsättning på storstädningen (jippi..).
För ikväll så smäller det!
 
 
 
 

Springa ifrån sina bekymmer?

Publicerad 2012-07-25 12:23:40 i Allmänt,

Kände att jag verkligen behövde dra ut o röra mig så att jag inte skulle fastna i soffan o bara stirra in i väggen. De va riktigt skönt o början! Tokvarmt o de va högt gräs så ja älgade på med höga knän o tänkte "inga ormar inga ormar inga ormar" vilket gjorde att tankarna hamnade på annat. Sprang på en bra bit o de kändes förvånandsvärt bra. Sen blev jag toktrött o då kom tankarna ikapp mig..fan va bra kondis den ska ha då.. Så man sölade tillbaka hem igen med den jobbiga hettan o deppheten osandes omkring en. De va ju typiskt..
 
 
 
 

Förvirring

Publicerad 2012-07-25 10:20:43 i Allmänt,

Varför är de så att jag hör hans namn överallt av andra? Varför får ja höra att han är på de ställen där jag annars är? Vad innebär detta? Vad ska jag känna?
Nu snurrar tankarna i 120 igen och jag orkar verkligen inte med det. Hoppas jag kan hitta på tillräckligt mycke saker idag så att huvudet får fokusera på annat...

The Dark Knight

Publicerad 2012-07-25 09:14:26 i Film o musik,

Igår efter jobbet blev de en powerwalk med Paula för o sedan samla Anneli o Malin hos Paula för o äta nästan vår vikt i onyttigheter. Men gott va de!
Laddade upp inför ikväll då vi ska se Batman Rises genom att se The Dark Knight. Fy fan va den är bra!
Skulle ta ett kort på Jokern, gick inte alls..
Varje gång jag ser den här filmen så ångrar ja mig allt mer att jag aldrig beställde Heath Ledger linnet som fanns förut..damn it..
Laddad inför ikväll till TUSEN!!!
 
 
 
 

Kärleksmumms<3

Publicerad 2012-07-25 09:02:49 i Mat o dryck,

Bakade Kärleksmumms i måndags och dem vart helt okej måste jag säga! Nu vart de kanske ingen höjdarbild på dem, men de hindrade inte mig o smälla i mig på tok för mycke för de.
Du behöver
150gram margarin
2ägg
3dl strösocker
3tsk bakpulver
2tsk vaniljsocker
3msk kakao
1.5dl mjölk
4.5dl vetemjöl
Glasyr:
50g margarin
3msk kallt kaffe eller 3msk vatten och 0.5-1msk snabbkaffe.
1msk kakao
2tsk vaniljsocker
3dl florsocker
kokos
 Sätt på ugnen på 225grader. Smällt smöret o ställ det åt sidan för o svalna. Knäck äggen i en bunke o tillsätt sockret. Vispa poröst (använd hela tiden en elvisp). I en bunke intill häller du i vaniljsockret, bakpulvret och kakao´n som du sedan blandar ihop med en gaffel. Häll lite i taget ner den torra blandningen i första bunken o vispa undertiden som du häller ner.
Tillsätt mjölken och vetemjölet (lite i taget) för o sist hälla i de smälta smöret. Vispa ihop på låghastighet.
Häll smeten i en form som är 40X32cm med en hög kant samt har bakplåtspapper i sig.
Ställ in i ugnen på 10-15minuter. När kakan väl har kommit ut så gör glasyren på en gång.
I en kastrull smälter du smöret och ställer sedan åt sidan. Tillsätt kaffet, kakao´n, vaniljsockret samt florsockret och rör om med en vanlig visp. Häll glasyren på kakan och strö över kokos, beroende på hur mycke du vill ha.
Svingott!!!
Får man äta Kärleksmumms till frukost?

Midnight in Paris

Publicerad 2012-07-24 00:47:57 i Film o musik,

Kom hem efter att ha varit hos Elsa nu på kvällen med magen full av kärleksmumms som jag hade bakat tidigare idag (ska försöka lägga upp receptet imorgon) så jag kommer att sova riktigt gott i natt.
Vi såg filmen Midnight in Paris och jag va rätt så skeptisk när ja såg då den spelades utanför biograferna..trodde att den skulle vara som Wedding crashers, men så va inte fallet!
Den va tokbra! Måste nog utforska lite mer Woody Allen tror ja. Någon som har något bra tips på en film ifrån honom?
Måste bara säga att de här va första gången jag ser en film med Owen Wilson o tänker att han ser inte något vidare bra ut.. är de att man börjar se människor på annat sätt än förr eller va de bara hans karaktär som gjorde honom tokful?

Måndag

Publicerad 2012-07-23 11:43:03 i Allmänt,

Klockan är inte ens tolv, men ändå har jag hoppat upp ur sängen tidigt, ätit en stadig frukost, gjort mig iordning o plöjt igenom stan med lite cv´n. Vet inte riktigt vad jag kan säga där ifall det kändes bra eller ej, men jag hopps på något samtal i augusti!
Men va ska man göra nu då? Har lite saker jag borde göra o kommer göra senare idag, som att träna med Anneli (behövs!). Ska försöka sätta igång o göra lite nytta, men de är svårt när man väl har satt sig i soffan, de är svårt o komma upp igen då.

Batman begin+Gino

Publicerad 2012-07-23 01:14:38 i Film o musik, Mat o dryck,

 
 
 
 
Tänkte att efter ha haft fullspäckat schema hela helgen så skulle det vara skönt o bara ta det lugnt en dag helt för mig själv. Men efter någon timme så ringde Paula o de blev filmkväll hos mig istället! Är så sjukt sällskapssjuk fortfarande..super märkligt. Men oerhört mysigt hade vi det!
Vi såg Batman Begin vilket va skit bra o jag LÄNGTAR efter att få se trean nu på onsdag!!
Måste skryta lite över att jag har sett hans "utrustning" i irl! Sjukt cool va den!
Bjöd tjejerna på Gino vilket är nog den bästa efterrätten som någonsin gjorts!
Du behöver:
Banan
Jordgubbar
Kiwi
Päron
Druvor
Vitchoklad
Glass

Bara att du skär all frukt i små bitar. Hacka/riv över chokladen o ställ in frukten i ugnen på 200grader o vänta tills frukten har blivit alldeles varm o mjuk. Servera med glass. 
Jag åt som om jag aldrig hade sett mat förut, som vanligt när de gäller denna efterrätt.. Men ja ångrar ingenting!!
TröttElsa o fokuseradeAnneli
Ibland kunde filmen bli lite läskig, men de va tur att man hade någon på vardera sida om en som kunde trösta om de skulle vara så.
Gu vad jag längtar efter trean!!

Turisthelg

Publicerad 2012-07-22 16:04:08 i Allmänt,

I helgen har jag fått finbesök hela vägen ifrån Göteborg så jag har varit superturist i Uppsala o kollat upp allt som man borde göra på en helg! De blev Domkyrkan, Ekonomikum, Martin Luther Kings plan, Gunillaklockan, Slottet, Botaniska, Stadsparken med en Cupidosallad (så klart), Stationen och sist men inte minst en galen cykelrunda till Flogsta för o gå på födelsedagsfest! De fattades att vi bara skulle ha behövt hoppa i fyrisån samt gå på nationer. Men man kan inte hinna med allt här i världen!
Blommor ifrån Botaniska
Botaniska. Hamnade mitt i en bröllopsfotografering vilket va svårt o veta ifall man fick stirra eller ej.
Ett stycke Adam
Slottet
Stationen.
Satt vi o iaktog smågrabbar som åkte skateboard o ramlade fast dem inte ville visa att de gjorde ont.
Order av Adam så va ja tvungen o ta kort på denna byggnad. Men den är sjukt fin måste ja säga!
Väl i Flogsta va de Sandis dags!
The coolkids hängde vid sina pimpade bilar o försökte se coola ut.
Jonas va stekare som vanligt han!
Helt plötsligt springer en Elsa o en Paula iväg ifrån lekplatsen! Men dem hittade tillbaka tack o lov!
Sjukt underbart o se alla människor hur dem sprang runt som galningar på lekplatsen. Man kan tydligen aldrig bli för gammal för o lekar! Underbart!

Har haft en underbar helg och nu planerade jag att bara ta det lugnt ikväll, men efter någon timmes ensamhet så blev de ändrade planer o filmkväll kom upp istället!

Kubb o bullafton!!

Publicerad 2012-07-19 23:59:15 i Allmänt,

Idag va de jobb för hela slanten med mycke känslor! Osäkerheten tog över en idag.. fan va liten o patetisk man blir.. Men blev bättre med tiden o efter jobbet hängde jag med dem bästa i stadsparken där de va massa prat, gåtor, kisspauser i "diskreta" buskar, kubb och bullar i mängder!!
Härliga Elsa o Anneli
Samt underbara Paula med en varm o go sol!!
Gåtstund!
Efter att ha suttit på tunn (men fin) filt på hård mark så började kroppen ta lie stryk. Förutom för Paula som gjorde skönaste ryggstödet till sig själv. Lyx..
Kubb!
Under spelandet vart de en hel del Moonwalk, för de är väl så man gör va?
Vinnarlaget!
Farliga o grymma!..
..eller? Vi vann i alla fall!
Sen kom Jakob med massa goa bullar till oss!
Åt på tok för mycke bullar! Men ja va nog inte ensam om den saken, hehe.

Sjukt kallt vart de på kvällen! Så de va o cykla hem som en galning för o få lite värme. Nu ligger ja med täcket över mig o de kommer bli hur sköönt som helst o sova!! Magen full med bullar, kan de bli bättre?
Nassi nassi!

Kreativ?

Publicerad 2012-07-18 23:50:59 i Allmänt,

Ibland får man för sig så dumma saker ibland. Igår fick jag för mig o börja rita. Gör de någon gång varannan månad så där, sen gömmer ja undan blocket lite för o sedan ta upp de någon/några månader senare.
Hade lite svårt o finna inspiration först, men efter en martini så gick hjärnan igång! De här va igår, skulle försöka fortsätta med målandet idag. Men jag fick hinder av de ena o de andra. Bland annat bokningar för o se THE KILLERS I SEPTEMBER!!!! WOAAAAH!!!! Fucking awesome!

Min Malin är hemma!!

Publicerad 2012-07-18 23:41:57 i Allmänt,

 
 
 
Igår fick jag ÄNTLIGEN se Malin o de va på TOK för länge sen sist! Malin! Gör inte om något sådant att du får för dig o resa iväg, om inte ja får följa med såklart!
 
Brun som en pepparkaka va ju hon självklart också..satans..
Citronpaj är farligt gott! Kul att ja fick typ mer grädde än paj bara.
Men mätt o nöjd vart ja allt

Alla hamnade nog lite i matkoma efter detta så de blev hur alla fastnade med blicken på oika saker o sa inget på en stund. Folk runtomkring lär ju ha undrat lite om någon hade dött eller liknande. Men mycke prat o fy fan vilka häftiga saker jag har fått höra ifrån Malins resor! Nu blir man bara ännu mer sugen på o resa! De va väl själva fan då..
Men än en gång Malin, jätte kul o äntligen ha dig hemma igen. Stanna gärna en stund nu också!

bilder ifrån de senaste dagarna

Publicerad 2012-07-18 23:41:36 i Allmänt,

Lördags

Grillning
Spel
Spel2
Utgång
Utgång2
Söndag
Sthlm
Måndag
Hard work work!
Tack Anneli för de underbara presenterna!!! Du vet verkligen vad jag gillar;)
Youtubeklipp!
Vdala
Motståndarna
Anneli vann alla gångerna i stort sett... inte kul alls..
 
 
 
 

Vicky Cristina Barcelona

Publicerad 2012-07-18 09:34:41 i Film o musik,

Fick finbesök på kvällen av Paula och vi såg filmen Vicky Cristina Barcelona. Gu va den va underbar, väldigt romantisk och skoja inte att man va sugen på att åka tillbaka till Barcelona efter att ha sett vissa platser därifrån.
Gud vad jag bara vill tillbaka igen o utforska Barcelona ännu mer!

Dagens

Publicerad 2012-07-17 10:54:50 i Allmänt,

Kamerasladden glömde ja självklart hemma hos mor & far så de är därför jag inte har kunnat skriva något. Inge kul o blogga utan bilder.
Men den här hittade jag ifrån förra veckan som jag hade glömt o lägga upp så med hjälp av denna kan ja ändå summera de senaste dagarna så kommer bilderna senare!
(Vi kör gamla bilder nu under tiden)
I fredags vart de jobb och det gick bra, lugnt men bra. Lämnade över nyckeln till en Anneli som skulle få bo i min lägenhet över helgen. Så de va för mig o cykla hela vägen till Sunnersta efter jobbet o mysa där!
Senare kom en Elsa hem till mig så drack vi vin o pratade om allt mellan himmel o hav! Hur mysigt som helst! Bara de att jag vaknade 6.30 den dagen o kunde inte somna om så jag vart ett ganska så tråkigt sällskap efter kl 01.00..
Lördag var det först jobb och det gick nog segare än dagen innan, men kul har man ändå när man jobbar med en Amelie!
Så efter jobbet cyklade ja förbi min lägenhet för o hämta lite extra kläder som ja inte fick med innan, lägenheten såg ut som ett pundarställe med neddragna persienner! Jätte roligt! Men de va kul o hälsa på dem o se hur dem har det (känner mig som en hotellägarinna som vill se till så att gästerna har det bra).
Efter det så var det lite grillafton hemma hos mig med lite goa vänner för o sedan spela underbara spelet Ryktet går. Herregud va stressad man vart! Men kul var det!
Sen efter det cyklade vi några ner till Saluhallen där de va asskönt drag o jag vart lite för kalas..
Rhodos, och vem golvade en främmande tjej med sin rumpa där..?
Efter den kvällen så vaknade jag tre timmar senare än va ja borde ha gjort så jag vart toksen när jag skulle ta mig till sthlm för o träffa en stycke Adam o en Sebastian. Sjukt pinsamt, men de vart en trevlig dag ändå med att besöka Moderna museet o se alla udda saker på en o samma gång!
Hade ingen bild på något museeum eller liknande så de blev en bild då ja va o såg Movits & Kapten Röd förra året i sthlm med Katarina o Fanny! (logiskt?)

Och nu igår va de jobb igen! De va asnice! Sen efter det fick jag hem en Paula o en Anneli till mig och Anneli va så himla söt som hade köpt presenter till mig som tag för att hon fick låna min lägenhet. Hade hon verkligen inte behövt, men den kvinnan vet verkligen vad jag gillar!
Efter lite middag o massa dumma youtubeklipp så drog vi till Vdala där vi spelade Mario Kart o drack lite öl. Så många svordomar som ja o tjejerna kläckte ur oss under den stunden vi spelade har nog ingen gjort där någonsin!

Mysmiddag hos Kim

Publicerad 2012-07-13 09:08:52 i Allmänt,

Igår cyklade jag o Anneli hem till Kim för o fira hennes födelsedag i efterskott! Hon bjöd på sjukt god mat, grymt vin, Anneli fick en Aha-upplevelse o jag dog av skratt!
Presentöppning
Älskar blicken på vad hon har fått!
För ensamma stunder!
 
Kims goda förrätt. Dock va de ja som skulle försöka se till att få den o se ut som en segelbåt..hur skulle de ha gått till?
Anneli njöt av den i alla fall! AS GOD förrätt Kim!
De här va underbart o se när Anneli började pilla på en burk hur den gick allt mer o mer sönder, samt paniken som uppstod inom henne.
Mycke snack om allt möjligt i soffan
Och en supergod efterrätt för o vara helt på frihand! Super imponerad!
Upptäckte den gamla Bilddagboken. Fy fan va ful man va när man va liten! Va gjorde ja ens i skolan undrar ja när man ser alla kort som är tagna i klassrummen..?
2006?
2012. Någon förändring måste väl ändå ha hänt!! Tack o lov..

En sån himla underbar kväll som gör att man cyklar hem med världens störta flin på läpparna. Va säkert jätte uppskattat när ja cyklade mitt på vägen (tur att inga bilar kom).
Har haft det lite kämpigt i veckan med mycke känslor och en rätt så obehaglig händelse, men mår faktiskt mycke bättre nu tack vare underbara människors hjälp.
En till middag snart tack!!!!!

Spel, mys, underbara vänner!

Publicerad 2012-07-12 00:46:01 i Allmänt,

Igår vart de efter jobbet att ja fick skjuts hem till Elsa så var jag där med henne, Elsas mamma, Anneli o Dilan! De va jätte mysigt med god mat o sjukt roliga spel!
Underbart goda maten!!
Sen vart de även lite spel o jag är ingen hejare på Bezzerwizzer. Men för typ första gången så gick ja inte därifrån flyförbannad. Även om ja inte vann. SCORE!
Annelis tjusiga underlägg, vart lite små svartis för att ja inte satte mig där först..
Även om ja inte drog därifrån efter spelandet, kunde de inte hindra mig ifrån att vara lite tjurig åtminstone..ett tag
Elsa va med i mitt lag (tack o lov) Dilan va bara full o vägrade dela med sig på vinet som ja hade ordnat..snåljåp..
Super koncentrerad Anneli!
Måste även visa mitt fina vin som jag fick av Elsa som sen födelsedagspresent. Tack än en gång Elsa!!
Mellan spelbytet försökte ja o Anneli köra siamesiskatvillingar. Visst ser de riktigt bra ut!! not..
Sen blev de ryktet går!
Anneli fick orde Farmor
 
Jag skulle rita farmor..hur ritar man en farmor!?!?
Elsas mamma trodde de va gubbstrutt..
Och de här blev resultatet för o kunna beskriva de. Älskar de här spelet!
Älskade resultatet på alla bilder!!

Min lindansös
Elsas lindansös!!
Mysig sovstund! efter att tjejerna hade skrämt livet ur mig så kunde ja sova..efter några timmar..
Dagen därpå, super söta Elsa!
vig som en planka
Sen vart de kubbdags. Vilka vann;)???
Sen en heldel slapphet o underbara charaderspel på studsmattan!!
Hade varit skönt dock med lite mindre moln bara..
SnyggAnneli
GalnaDilan
Försökte göra "sitt-leken"..gick inte alls..
Äntligen tittade solen fram o de va sååå skööönt!
Super fin text!

Hade en underbar dag Tack så jätte mycke tjejer för att vi gjorde detta! De va helt underbart. Vi ses på lördags igen o jag längtar!!

Converse<3

Publicerad 2012-07-10 13:23:49 i Dagens outfit,

Nu har ja äntligen fått tillbaka mina älskar coonverse igen! Dem såg riktigt vita ut på de här kortet också vilket va ett plus! (synd bara att dem inte är de i verkligheten..)
Nu alldeles strax ska jag springa till jobbet o efter det ska jag ha en underbar kväll med gamla vänner. Längtar jätte mycket!
Ha de gött!
Skjorta - Bikbok
Klocka - Ur & Penn
Jeans - Levis
Skor - Scorett

50/50

Publicerad 2012-07-10 13:03:09 i Film o musik,

Såg precis filmen 50/50 o fy fan vilken bra skådelspelare Joseph Gordon-Levitt är! Älskar de filmer som han har varit med i!
Den va riktigt bra filmen, vi försöka övertala mig själv att de bara va en film så att ja inte skulle behöva sminka om mig innan jobbet.
Han är ju så hysteriskt snygg också!
Så är han till o med snyggare i sina filmer än på de här korten. Ögongodis!!!! NAM NAM NAM!

Härliga måndag

Publicerad 2012-07-09 22:59:12 i Allmänt,

Efter att bara ha segat hemma i lägenheten så tog ja en cykeltur till barndomshemmet o hängde där som en prinsessa! Lagade en enkel pastasallad o efterrätt till moder min som vi satt o åt i härliga sommarvädret. Något glas vin slank också lätt ner. Va otroligt mysigt!
 Kände oss riktigt duktiga när vi va två på att starta gräsklipparen senare på kvällen så att de brummade i hela kvarteter. Blir spännande o se när ja ska försöka starta den där själv sen.. Fy fan.. 

Kick ass

Publicerad 2012-07-09 10:41:25 i Film o musik,

Kan verkligen inte sluta kolla på den här filmen. Tycker den är så sjukt skön!! Sitter för mig själv o ler stort som ett fån igenom hela filmen.
"And I don´t wanna see any of you bitches sitting around on your asses anymore all right!? ..Hello?"
"Hey! There´s a dude dressed like a superhero out there fighting a bunch of guys. It´s FUCKING AWESOME!"

Fika!!

Publicerad 2012-07-08 19:29:37 i Allmänt,

Idag stog de fika på schemat! Träffade först Dilan o Anneli så letade vi någon nation som vi kunde fika på. Upptäckte efter ett tag bara att alla va stängda..crap. Men de blev hederliga Årummet istället o de va jätte mysigt o sitta där ute! Förutom alla fåglar som nästan dök mot en hela tiden för dem va hungriga..
Dilan o min underbara Cheesecake! I love it!!
Två trötta tjejer, men dem va duktiga med o försöka hålla humöret uppe ändå!
Jag o the Grudge flickan..

Alla va nog rätt så sega utav sig, men de va ändå hur mysigt som helst att få ses!
(De är ju så sällan man fikar..?)

Mysförkrök till galen utgång.

Publicerad 2012-07-08 12:50:02 i Allmänt,

Jobbade igår o det gick riktigt bra måste jag säga! Fick höra en skit trist sak bara..men inget ont som inte har något gott med sig! Försök o tänka positivt..
Efteråt va de hem o laga lite middag för o sedan dra till Bergsbrunna på förkrök hos Anton!
Kände för o börja bildspelet hårt med o ta kort på mitt förkrök (och GU NEJ, ja drack inte upp hela flaskan!!)
Sällskapet! Började med ölspelet o en sjujäkla mycke svordomar!
Paula som va så hysteriskt snygg i sin outfit! Vill också ha!!!!
Sen hittade vi en fantastiskt tjusig gunga som vi fick för oss va en linbana.. visade de sig att de inte va..
Men Paula va tapper o försökte ge mig fart ändå hon
Kände mig sjukt barnslig när ja hoppade på studsmattan med mig. Som en hoppgunga som man hade när man va liten!
Anneli såg precis ut som Frodo  Sagan om Ringen då han blir inlindad i spindelnät! Underbart!
Sad Frodo..
Sen va de dags för den hederliga Stockholm Boogie statyn!
Den gick inte alls..
Böghög o en super glad Paula!
Hon kände att hon hade makten o kunde bestämma över alla!
Myggbett i ansiktet va ingen höjdare. Jävla mygg..
Lite herrar (o en super sur Micke)
Lite häng i väntan på bussen
De söta paret!
 
tokglad flicka med mindre nöjd kompis.
Nej, hysterisk rolig kväll med massa goa människor, bra musik, spel, allt! Avslutades med o stå trångt som sardiner på Max för o fyllekäka lite. Träffade världens drygaste kille med värsta pedorösten som man skratta ihjäl sig på bara han sa något. Sedan blev de en liten promenad i stan för o hämta lite cyklar o sedan cykla hemåt. Underbart när de är så härligt ljust ute!

Dags o dra till jobbet!

Publicerad 2012-07-08 11:53:28 i Dagens outfit,

 Okej, de här va gårdagens outfit innan jobbet (samt fick sitta på resten av kvällen också!)
Ville bara vara somrig, orka med kavaj nu eller jeans. NOT TODAY! Tänker ha shorts även om de regnar! De funkade ju fantastiskt bra på Peace and Love. Varför inte nu i vardagen också;)?
Tshirt - H&M
Shorts - Gina Tricot
Skor - Scorett (what else..?)

Fest hos Jakob!

Publicerad 2012-07-08 11:45:46 i Allmänt,

 I fredags vart de fest hos Jakob i hans grymt snygga lya!!
De va hur mysigt som helst, även om vi mest satt vid balkongen för att de va så varmt sen vandalyserade så va de en underbar kväll!
Jag o Martin, de va länge sen!
Mina snygga brudar!!!!
Älskar hur Jakob är så säkert på att hans ansikte inte är med i de här kortet!

De här va bara början av hur många vi fick plats i balkongen
Några va mer logiska o satt i en soffa
Tjusigt grabbar

Vart lite snopen när drickan tog slut allt för fort..
Hittade sen helt plötsligt de här bilderna hur grabbarna rotar i min väska..

Inte okej på långa vägar grabbar
Vet inte va Viktor gör..men Anneli är söt i alla fall!
Sen vart vi lite fler

Och så vart vi lite fler. Där har vi även husets ägare!!
Grupptryck?
Trångt o mysigt!
Sen hittade vi en fantastisk fin epa som man inte kunde låta bli o så o se cool på!
Nu är vi coola..
Sen hittade även en studsmatta!
Fantastiskt fin bild!
Efter att två människor ifrån de olika byggnaderna hade ropat på oss så upptäckte vi regel lappen där de bland annat stod "man får bara studsa en åt gången" oops
Sen blev de stek vid en skola. hahaha!
Sen kom vi på den dumma idén att vi skulle försöka få upp så många människor som möjligt i en basketkorg. Väl uppe så ångrade jag mig på en gång.
Så i panik hoppar ja på de andra o fick några stycken o ramla med mig i fallet. Hysteriskt roligt!
Fast vad som va ännu bättre va när vi helt plötsligt hittar en Paula i ett träd o hur hon säger att hon inte kan ta sig ner!
Men efter mycke tröstande o hur hon skulle sätta ner sitt ben så kom hon äntligen ner!
En sån härlig bild!
Sen vart de volym 2 med o slänga upp människor i basketkorgen
Snyggt eller vad!?
Kvällens sista bild innan de började regna. 
Tack än en gång Jakob för att vi fick komma (inte den Jakob som är på bilden) Hoppas att de inte va allt för mycke o städa, ví va ju i stort sett bara ute på balkongen så de lär vara lugnt!

Klassikern spagetti med köttfärssås

Publicerad 2012-07-06 17:31:07 i Mat o dryck,

Älskar hur jag börjar sakta men säkert få upp suget för o laga mat igen!
Hatade de ett tag o då är de ändå något jag verkligen har gillat innan. Inte så att man gör avancerade saker, men jag gillar att skramla o skvätta runt omkring mig!
De är till o med rätt så kul o äta den också efteråt
Du behöver:
Gul lök
Vitlök
Nötfärs/blandfärs
Majs
Mjölk
Mjöl
Oystersås
Chillisås
Sweet chillisås
Vitpeppar
Salt
Tror att de va allt..

500 days of summer

Publicerad 2012-07-06 17:24:08 i Film o musik,

Snacka om skön start på dagen då jag såg den här! Har lyssnat mycke på Regina Spektors låt "Us" och då just sett den här bilden på Spotify, så jag har alltid varit lite nyfiken på den. Men sen när jag blev tipsad om den igår så va de ingen tvekan om att ja borde se det. HYSTERISKT BRA!
Älskar skådespelarna i den, älskar storyn, ÄLSKAR musiken, älskar allt!
Snälla tveka inte, bara se den för fan!!!!

jag vill va friii som en fågel!

Publicerad 2012-07-05 22:58:27 i Allmänt,

Nu ikväll kom de dåliga känslorna fram igen. Man blev rätt så nedstämd (och tröstätar sugen). Men jag har mina whiteknights som kommer till undsättning o de känns underbart.
Jag ser ett litet ljus längst bort o de ska fanemig bli starkare!

Underbara sommarkvällar!

Publicerad 2012-07-05 21:42:42 i Allmänt,

Igår va de grillning som stod på schemat med massa goa vänner! Hur underbart roligt som helst.
Vårat tjusiga matbord
Stekarbjörn körde på med sin grejj
Fick även solen med oss vilket gjorde bara kvällen ännu bättre.
Folk fick ett gott skratt åt min fruktansvärda bränna ja fick på Peace and love.. va ingen höjdare de inte..
Men de va bara o visa kanonerna så teg alla igen!
Jag o underbara Kim!
Helt plötsligt hade alla ramlat i!
Stekarna, Älskar när solen började gå ner hur alla flyttade sig mer o mer åt höger för o få i sig de sista av värmen
Efter allt plaskande o mosande i min minimini bastu så va de marshmallow dags! Fy fan va gott!!!
Alla värmer sig vid grillen som är nästan..död..
Må att man kanske fick något vitt på hakan ibland (va fel de lät) men Kim tog fan priset
Sen vart de Kubbmatch!
Paula försökte döda grisen, Anneli trösta o Jakob försökte bjuda den på dricka.

Mitt lag. De gick jätte bra i början o de är de jag tänker fokusera på!
Senare på spöktimmarna, drog jag o Björn till Lyssnarängen o tog nattdopp.
NöjdBjörn
Förstod aldrig varför människorna som satt längre bort varför dem drog därifrån..märkligt..
Gick inge vidare o se allvarlig ut på dem här bilderna..
Vart hes också så jag lät som Beavis and Butthead hela kvällen.
Vattnet såg hur mörkt o läskigt ut som helst, men fy fan va de va skönt!
Därefter va vi cool kids som klättrade upp på skoltaket o sjöng nostalgilåtar i några timmar. De måste ha låtit jätte illa!
Orkade inte se när själva solen gick upp, men ljusare blev de i alla fall!
Rödnäsan ville inte visa sig mer med tanke på att ögonen gick i kors samt ögonbrynen va borta. Tackar att man fick låna björns keps!

Sista bilden verkar inte vilja komma upp så de får komma på ett annat inlägg! Men grym kväll hade jag hoppas att fler kommer inom kort!

Kvalitetstid

Publicerad 2012-07-05 20:31:48 i Mat o dryck,

Idag har jag verklligen inte gjort ett smack vilket har varit så jävla skönt! Bara luffsat runt med mina tankar o det har känts jätte bra! Drog en cykelrunda till MediaMarkt bara för o byta ut min stavmixer som hade gått sönder. De gjorde inte saken bättre att när ja skulle ta fram den så tappar ja den i marken framför killen vid informationen.. och dem tyckte de va konstigt varför den hade gått sönder..?
Men de gick skit bra o byta den så ja skyndade mig hem sen för o inviga den med o göra GRYMT GOD SMOOTHIE!!!
Iskall o så jävla god
 
Super enkelt recept:
Massa jordgubbar (jag tog både frysta o färska)
1 banan
1dl mjölk
2dl vaniljyoghurt (ta helst den ifrån Sju Gårdar för den är grymt god)
Kör ner allt i en bunke o mixa på! Jag vart så ivrig så jag fick yoghurt i ögat..men de gjorde ingenting alls!
Den blir inte alls så sur heller för att yoghurten är så söt, så inget tillsatt socker!

Välkommen till min blogg!

Publicerad 2012-07-04 11:24:53 i Allmänt,

Ska förvarna allihopa att jag är den mest otekinska människan i världen så de kommer ta tiid innan jag får ordning på den här bloggen (samt att försöka skriva så ofta som möjligt).
De senaste veckorna har vänt på min värld rätt så ordentligt. Första tiden var jag helt knäckt och förtvivlad. Kände väl till uttrycket "tiden läker alla sår" o jag visste att de skulle ske. Men man undrade när den tiden skulle komma, när va de okej o må bra igen?
Tack vare fantastiska människor som har hjälpt mig, en resa till mitt älskade Gotland o den bästa festivalen jag någonsin varit på så vet jag att nu, nu är de helt okej att må bra!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela