lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Dagens

Publicerad 2012-07-17 10:54:50 i Allmänt,

Kamerasladden glömde ja självklart hemma hos mor & far så de är därför jag inte har kunnat skriva något. Inge kul o blogga utan bilder.
Men den här hittade jag ifrån förra veckan som jag hade glömt o lägga upp så med hjälp av denna kan ja ändå summera de senaste dagarna så kommer bilderna senare!
(Vi kör gamla bilder nu under tiden)
I fredags vart de jobb och det gick bra, lugnt men bra. Lämnade över nyckeln till en Anneli som skulle få bo i min lägenhet över helgen. Så de va för mig o cykla hela vägen till Sunnersta efter jobbet o mysa där!
Senare kom en Elsa hem till mig så drack vi vin o pratade om allt mellan himmel o hav! Hur mysigt som helst! Bara de att jag vaknade 6.30 den dagen o kunde inte somna om så jag vart ett ganska så tråkigt sällskap efter kl 01.00..
Lördag var det först jobb och det gick nog segare än dagen innan, men kul har man ändå när man jobbar med en Amelie!
Så efter jobbet cyklade ja förbi min lägenhet för o hämta lite extra kläder som ja inte fick med innan, lägenheten såg ut som ett pundarställe med neddragna persienner! Jätte roligt! Men de va kul o hälsa på dem o se hur dem har det (känner mig som en hotellägarinna som vill se till så att gästerna har det bra).
Efter det så var det lite grillafton hemma hos mig med lite goa vänner för o sedan spela underbara spelet Ryktet går. Herregud va stressad man vart! Men kul var det!
Sen efter det cyklade vi några ner till Saluhallen där de va asskönt drag o jag vart lite för kalas..
Rhodos, och vem golvade en främmande tjej med sin rumpa där..?
Efter den kvällen så vaknade jag tre timmar senare än va ja borde ha gjort så jag vart toksen när jag skulle ta mig till sthlm för o träffa en stycke Adam o en Sebastian. Sjukt pinsamt, men de vart en trevlig dag ändå med att besöka Moderna museet o se alla udda saker på en o samma gång!
Hade ingen bild på något museeum eller liknande så de blev en bild då ja va o såg Movits & Kapten Röd förra året i sthlm med Katarina o Fanny! (logiskt?)

Och nu igår va de jobb igen! De va asnice! Sen efter det fick jag hem en Paula o en Anneli till mig och Anneli va så himla söt som hade köpt presenter till mig som tag för att hon fick låna min lägenhet. Hade hon verkligen inte behövt, men den kvinnan vet verkligen vad jag gillar!
Efter lite middag o massa dumma youtubeklipp så drog vi till Vdala där vi spelade Mario Kart o drack lite öl. Så många svordomar som ja o tjejerna kläckte ur oss under den stunden vi spelade har nog ingen gjort där någonsin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela