lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Sista flyget i USA är härmed bokat!

Publicerad 2013-02-21 21:52:33 i Allmänt,

Efter jobbet traskade ja hem till Anneli i de härliga vädret o bokade sista flygbiljetten för vår tur igenom USA!! Känns så sjukt spännande! Samtidigt skit läskigt! Hoppas man kommer kunna ha lite mer is i magen o inte få hemlängtan o panik varje dag. Huga!
Nu ikväll har jag bara tagit de lugnt med o tvätta lite, samt kollat Cougar Town. Även dragit o handlat lite nässprey för ja orkar inte vara förkyld längre! Jag vill kunna gymma igen o inte känna mig så äcklig med min rökhosta o wiskeyröst. Nu får de räcka!
Passar på o lägga upp lite bilder från några helger sedan med mina brudar!
Hur snuttePaula hamnade i sån jävla matkoma så hon va tvungen o gå o vila sig
Och hur Anneli o jag dummade oss så gott vi bara kunde i hennes vardagsrum!
Tjusigt!
Nu ska ja ha en dejt med min säng o massa tidningar!
Ha de gött!!

Onsdag

Publicerad 2013-02-20 22:48:49 i Mat o dryck,

Gick skit bra o vakna imorse!! Hoppas verkligen att de kommer o fungera imorgon igen med o ställa massa larm!
Idag annars har de varit en luugn dag på jobbet! Dock har ja fått passa en elev som va toksjuk o som fick sova på min axel för o inte få risk med o kunna kväva sig själv i sömnen på tok utav sin otäcka hosta. Blir ja inte sjuk på detta är de ett mirakel! Dock känner ja mig jätte konstig i kroppen samt börjar hosta en del. De är väl dags igen antar ja..
Annars så slutade ja jätte tidigt idag vilket kändes jätte märkligt! Så ja drog för o handla ingredienser o sen baka chokladmuffins med vitchoklad i! De skulle ha varit salt i dem kände ja..samt en lite. Längre stund i ugnen.
Men dem
Blev helt okej ändå!
Men nu måste ja försöka sova om ja ska orka gå upp 5.30 imorgon igen..
Natt natt!

Lär mig klockan

Publicerad 2013-02-19 07:01:05 i Mat o dryck,

Vaknade, tittade på klockan o tänkte "jahapp, dags o gå upp. Va märkligt att klockan inte har ringt än?" När ja har kommit ur sängen o ska bara se en sak på mobilen så ser ja hur de står på klockan 2.00... Så kan vi även lägga till att ja har gjort så fyra gånger till tills klockan sedan ringde vid 5.30. Blir så hysteriskt stressad av o öppna på jobbet att min sömn rubbas helt. Är livrädd för försovningar! Så hur ska ja komma ur denna stress..?

Fml

Publicerad 2013-02-18 23:03:17 i Mat o dryck,

..Att ja måste ställa klockan på 5.30 i stort sett varenda morgon den här veckan för o ta mig till jobbet i god tid.. Ser inte alls fram emot min zombiewalk imorgon bitti..
Kommer göra samma uttryck som isskulpturen gör på den här bilden ja tog i Stadsparken förra veckan.
Louise, out!

Monday monday

Publicerad 2013-02-18 20:59:20 i Mat o dryck,

Även om de är tråkig vardagsmat så kan ja inte låta bli o lägga upp de på lite finare sätt. Blir bara ännu roligare o äta då!
Idag har de varit jobb på schemat för o sedan gymma en pytte liten stund med Paula! Känner ett tryck i bröstet o att förkylning nr 28 är på väg.. När ska ja få bli frisk va de tänkt?
Ikväll blir de luugnt med o läsa igenom gamla tidningar ja inte har hunnit med o pyssel.här hemma. Har lite filmer dock ja skulle vilja se som ja inte har gjort än! Snabba cash 2 o skyfall..dåligt Louise..
Men de kanske blir att ja ser något sådant efter att ha skummat igenom någon gammal tidning..tröttnar snabbt;).

Behövde visst ingen kille på alla hjärtans dag för o få blommor

Publicerad 2013-02-17 18:13:44 i

Måste bara berätta om min spännande dag i torsdags. Hur man först vaknar på morgonen o tänker "vilken jävla skitdag.." Med att alla som har en partner ska bli malliga o visa upp dem extra mycket. Skicka hälsningar på tv o radio om hur mycke dem älskar sin pussenussa..töntar!!
Men så helt plötsligt efter jobbet så står han där! Då har han väntat på mig med blommor o presenter. Trodde ja aldrig skulle hända!! Han sa att de va för att de var på grund av att jag har haft mycke o tänka på den senaste tiden. De va så himla fint!
Personligare present har ja nog aldrig fått. Han visste va mitt favorit te var o att han visste att ja tycker om doftljus som inte luktar allt för starkt.
Senare drog vi hem till mig så mötte vi upp tjejerna, åt middag o drog för o spela biljard. Avslutade kvällen med mitt grymma te, ljuset brinnande o Trassel!
Bättre Alla hjärtans dag har ja nog inte haft (förutom förra året med Anneli, love was in The air)!!
Så nu kan ja känna lite större glädje för er andra pussenussar där ute.
PUSS PÅ ER!!

Bilder från igår

Publicerad 2013-02-17 14:04:43 i

Har min kamera på jobbet vilket va synd..hade varit kul o springa runt med den på festen igår. Men lite
Mobilbilder blev de allt!

Söndagsmys

Publicerad 2013-02-17 13:50:43 i Film o musik,

Helt faschinerande!
Jag tror jag kom undan min fruktansvärda bakfulla som jag egentligen skulle få, genom att vakna o fortfarande vara full.
Så nu har jag nyktrat till och kommit undan lindrigt med hjälp av en snäll Paula som kom förbi med en påse ostbollar och att sedan få se filmen Lawless med en liter juice gjorde susen!
Filmen va riktigt bra tyckte ja, inte min typ utav film annars. Men är de bra skådespelaren så kan jag nästan se allt. Tom Hardy, mer av dig tack!!
Älskar den tiden som filmen ska anses vara i.
Älskar relationen en man o en kvinna som va kära i varandra hade. De va inte sliskigt, de va gentleman aktigt. Man kunde få en klänning av sin älskade som inte skulle göra en "sexigare". Utan för att man kunde likna ännu mera en ängel när den va på. Mer än vad man redan gjorde.
Åh, om man ändå levde på den tiden måste ja säga.. när gentlemännen fanns.
Vart finns dem nu någonstans?

Himym

Publicerad 2013-02-12 23:30:55 i Film o musik,

Nu ikväll efter att ha gjort lite sysslor (vet inte ens om de räknas som sysslor..?) så lagade ja min grymma pastasallad o såg de senaste avsnittet av himym! De va rätt bra måste ja säga! Är sjukt nyfiken vem den där mamman kommer o vara!!

Shopping sugen!!!!

Publicerad 2013-02-12 23:24:22 i Allmänt,

De va hemskt o hälsa på en snabbis på Paulas jobb idag när man bara hittar grymt snygga kläder som man drömmer om att få bära till våren!
De va en underbar slapp stil som ja hittade!!
Vet att ja har sett stilen förut o fallit för den totalt varje gång! Men för att ja är så kort o känner mig inte oftast så jätte nätt utav mig så blir den här stilen lite svår o bära. Eller va tror ni?

Rond tre på semlor..jisses..

Publicerad 2013-02-11 23:33:25 i Allmänt,

Nu ikväll va ja hemma hos Paula med Anneli, Malin o Kim där ja mumsade på Sushi samt hemmagjorda semlor! Lite torra, men de va asgott ändå!
Fick höra den fina kommentaren av min chef idag när ja berättade att ja har ätit semla lördag, söndag, idag o kommer även äta imorgon på jobbet "Louise, du kommer o bli en semla snart!".
Får skärpa mig efter detta!
Men de va underbart o träffa tjejerna, de va mycke känslor blandade. Men vi ska se till o stärka varandra o hjäpa så gott vi kan med allt!
Dags o sova!
Sov så gott allihopa!

Strumpor!

Publicerad 2013-02-11 23:27:26 i Dagens inköp,

Vart så less på att ja bara har ankelstrumpor o att alla är vita så att varje gång man tvättar måste man känna, mäta o annat skit extra noggrant för o se vilken strumpa som passar till vilken. Och att dem glider ner extralätt när man har sina kängor på sig gör inte saken bättre. (dagens I-landsproblem)
Så nu efter jobbet drog ja till H&M o plockade på mig högre strumpor med massa olika färger så att de ska bli lättare för mig o hitta!
Hatar egentligen sånt här, men ja hoppas på att vänja mig o att de ska göra mina tvättstunder lite lättare;).
Super ovärt inlägg..ja vet

Har ja verkligen varit ledig..?

Publicerad 2013-02-11 00:05:58 i Allmänt,

Herregud va helgen gick fort!!! Började med i fredags hur ja direkt efter jobbet försöker skynda mig hem till föräldrarna, låna bilen, hämta upp Anneli för o dra o gymma (som btw gick awesome, fast man är sjuk!), köra hem Anneli, åka tillbaka till föräldrarna för o äta en mysig middag o bara ha en härlig kväll för o sedan åka sent hem med bussen.
Lördagen startade med kaos för ja hade inte jätte stor koll på dagens planer. Men gym med Anneli o Paula blev de först! Sen inhandling av mat, alkohol o baksaker för o sedan vänta på en buss som va jätte sen (vi fick underhållning av några grabbar dock som skrev på lappar o satte på sina fönster att dem älskade oss o skrev sina mobilnummer! Hysteriskt roligt)!
Sen blev de o baka semlor med även en Malin o en Johan, samtidigt som man försökte göra sig iordning o däcka där emellan.
Grym matlagning blev de med hysteriskt rolig utgång!
Man mår som man förtjänar idag ska ja säga.
Så nu ikväll blev de lite sysslor här hemma för o sedan avsluta kvällen hos Paula där vi såg Gladiator. Den va bra! De lilla ja minns innan ja somnade. Herregud vad ja somnar nu mera under filmer.
Men nu måste ja sova för imorgon blir de jobb igen! Ännu en vecka med 6arbetsdagar. Längtar inte så jätte mycket nu måste ja säga..
God natt

Toktrött brud

Publicerad 2013-02-08 07:44:37 i Allmänt,

Alldeles strax är de bara för mig o ta mig till jobbet..de är dag 10 o sen så har jag en hel helg som jag kan få vila på! Dock är ja så himla cptrött så ja vet inte vart ja ska ta vägen.. Snoozar lite här o där nu under hela morgonen.
Hjälp mig o vakna till!

JAG SKA SE MUMFORD & SONS!!

Publicerad 2013-02-07 23:16:46 i Film o musik,

Har jag ju vetat ett tag. Men att kolla lite klipp nu o verkligen fatta vad jag kommer o ge mig in på kommer bli helt magiskt!!
Såg dem förra sommaren på P&L, men hade inge vidare koll då,. Men NU, NU vet ja definitivt!!
OCH JAG LÄÄÄNGTAR!!
 

Fanny & Alexander

Publicerad 2013-02-07 23:04:02 i Allmänt,

Hade en mysig kväll nu med min mamma o mina två fastrar efter jobbet!
Underbara mamma förra sommaren på Gotland
Först drog vi o åt på Stationen o de va sjukt mysigt. För o sedan gå vidare till Stadsteatern och se Fanny & Alexander.
Är pinsam att jag inte har sett filmen innan så jag hade ingen aning om vad den skulle handla om. Men jag gillade den!
Sjukt kul att killen som va med i "Kocken" för typ.. 8åt sen(?) ska spela en liten liten pojke i den här rollen.
Ska se till o se den snart så kan man skryta om att man har kunnat se en hel Ingmar Bergman film (klarade inte av Sjunde inseglet..).
Men nu är de dags o sova!
Mycke o göra imorgon. Sov så gott!!

Träningsvärk

Publicerad 2013-02-06 23:10:22 i Allmänt,

Fy fan va nice de va o träna igår!! Har inte gjort det på över tre veckor och orkar inte med den här jävla förkylningen! Så nu struntade jag i alla saker som har med att man ska ta de lugnt för de går snabbare o bli frisk då. Så kör vi nu!
Hade en sån jäkla träningsvärk idag i benen bara och den blev bara värre o värre ju längre tiden gick. Är inte så nyfiken på hur den kommer o kännas imorgon. Men de betyder bara att jag har gjort ett bra jobb!
Så efter att ha haltat mellan de två jobben med träningsvärken så avslutade jag kvällen med o träffa lite vänner på Interpool och se Sverige-Argentina matchen. Men jag va inte alls intresserad den här gången så drog innan matchen va över. Men kul o se de andra hade jag!!
Speciellt när jag hade privata flörtsamtal med Paula o Anneli med hjälp av våra mobiler. hihihi.
Nu är de alldeles strax dags o sova. Jobb än en gång imorgon. Men de ska bli kul. Längtar lite för o försöka visa vad jag går för!

Klassisk LouiseSmoothie

Publicerad 2013-02-04 22:52:12 i Mat o dryck,

Avslutar en underbar kväll med lite häärlig smoothie med smak av banan och Mango!
Hade dock ingen vanilj yoghurt så jag körde på vanlig fil och vaniljsocker. Blev skit bra det med!
Alltså:
Banan
Mango
Fil
Vaniljsocker
Tropisk Juice

Kör ner allt i en bunke (frukten i bitar så klart) och go crazy med stavmixern!
Har även gjort ett glas klart för mig imorgon bitti då zombieLouise ska ta sig upp ur sängen o äta frukost. Kommer bli så himla nice!!
Natt natt!

Reservoir dogs

Publicerad 2013-02-04 22:19:56 i Film o musik,

Måste bara tillägga innan ja däckar att igår såg jag med massa människor filmen Reservoir dogs!
Hade lite otur med o hamna i matkoma samt jävligt trött efter kvällen innans utgång o dagens jobbande. Så jag minns inte så jätte mycket utav filmen! Men jag vill så gärna ge den ett nytt försök för jag älskar nästan allt som har med Quentin Tarantino o göra.
Han och Woody Allen ligger delad etta!!!

Mina vänner..

Publicerad 2013-02-04 22:13:01 i Allmänt,

Idag när man får ett litet sammanbrott så finns de inget annat som kan få en på bättre humör än er.
Hur tårarna försvann på en gång när en Anneli kommer o möter upp en på vägen hem till henne. Hur sprittet i kroppen kryper ur en när Malin o Paula kommer in i huset! Hur lugnet o värmen kommer av att få ett spontansamtal av Kim.
Helt sjukt hur allt bara vände så snabbt! För jag visste att dem alltid får mig på bättre humör när jag är nere. Fy helvete, hur hade de gått för mig om jag inte hade er?? Sick man..
Vi va hemma hos Anneli som sagt o jag fick även träffa hennes super mysiga familj vilket bara de va helt underbart! Sen hur resten av gänget ramlar in så känner ja mig ännu mer stärkt.
Tack för att ni är ni

Helgens spännande händelser

Publicerad 2013-02-03 23:14:43 i Allmänt,

Tänkte berätta lite snabbt om min helg. hur redan i fredags mötte jag upp mina damer Anneli o Paula, så va vi hemma hos Paula o bokade ännu mera USA resor o annat. Kommer bli så jävla nice!! En riktigt lugn kväll med lite film blev det för mig o Paula, vilket gjorde att ja satt på bussen hem med ett stort leende på läpparna!
Lördagen va de jobb o de gick helt okej. Fick erbjudande att jobba även dagen efter o sånt tackar man inte nej till! Bara de att jag jobbar då 10dagar på raden. Men hey! Ja vill ha nya skor o respengar så ja klagar inte;).
På kvällen sen va ja med på ett sånt underbart födelsedagsfirande av underbara Matilda! Vi började kvällen på grym middag på Bistro. Tror nästan ja aldrig har ätit godare. För o sedan ta oss till Edenberg o ja avslutade kvällen med o möta upp lite människor på Saluhallen. Där man träffar vissa människor som man undrar om de inte har någon skam eller respekt i kroppen. Förstår inte va dem försöker nå med det dem gjorde o vad är de som egentligen går i deras huvuden? Bara ego o uppmärksamhet verkar det som.. Ingen inre lycka inombords ser man uppenbart i alla fall att dem inte har.
Men jag hade en grym kväll ändå! Underbara vänner omkring mig o en fantastisk Anneli som höll mig stark den kvällen.
Jag hade en grym kväll o de syntes definitivt på mitt konto nu när man kollade upp de idag. Men de va de värt!!
Nu idag blev de jobb då o det gick helt okej, än en gång! För o sedan ta
Mig hem till Viktor där vi samlas massa människor o kollar på film samt dummar oss. Som vanligt. Berättar gärna mer om filmen en annan gång.
Och nu avslutade ja kvällen med magen full av godis, chips o läsk. Hur nöjd som helst!
Men nu är de dags o sova. Jobb imorgon! Inge vila här inte!
Sov så gott ni alla!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3830897/images/2013/pic_510edf829606ee7acfbbad44.jpg" class="image">

Svulloafton

Publicerad 2013-02-03 20:30:35 i Allmänt,

Efter en händelserik helg så avslutar ja denna vecka med all onyttigt som finns (mina vanor börjar gå över styr..måste börja träna!), tidningar o ta igen, kanske att man läser lite matte och sen hoppas ja även på o sjunka in i sista boken av Fifty shades of Grey!
I've got a feeling, that tonight's gonna be a good night!
Tjaråå!

Django, unchained

Publicerad 2013-02-01 17:53:00 i Film o musik,

FY helvete!
Jag såg Django igår och Quentin Tarantino har briljerat än en gång!!!
Kände mig själv som en liten pojke i slutet med en cowboyhatt som man hade fått i julklapp, hoppandes i soffan o skrek "Yeah, go Django!!".
Hysteriskt bra film!
Hur kan man tycka att filmen har för mycke blod i sig, eller att dem säger N ordet för mycket, när de ska utspelas på en sådan tid?
DE ÄR EN FILM OCH DEN VA FUCKING AWESOME!!!
I dare you to say anything else..
 

Enkel chokladkaka

Publicerad 2013-02-01 16:36:58 i Mat o dryck,

Fick ett sånt himla stort chokladsug idag så de var bara o sätta igång o baka något ritkigt smarrigt! Min mamma har de bästa receptet på chokladkaka! Men jag kan inte receptet så de är något jag måste visa er en annan gång. Men då sökte jag och hittade de här receptet istället! Barnsligt enkelt, går sjukt snabbt och tar ingen energi o göra alls!
Du behöver
100margarin
1-½dl ljus sirap
2dl socker
2st ägg
1dl vetemjöl
3/4dl cacao
1stk vaniljsocker

Sätt ugnen på 175grader.
Smällt margarinet i en kastrull och tillsätt sirapen. I en annan bunke intill vispar du poröst ner äggen och sockret. I ännu en bunke blandar du ner alla torra varor. Blanda allt i bunkarna/kastrullerna var försig.
Häll i de smälta smöret o sirapen i bunken med äggen samtidigt som du håller på o vispar. Sedan häller du i lite i taget av den torra blandningen så att de blir en härlig smet!
(glöm inte bort o njuta lite av smeten också)
Till sist häller du upp smeten i en smord/bröad form med avtagbara kanter. Som du ställer in i ugnen i 15minuter.
Hoppades på att den skulle bli lite med luftig i sig. Men de har nog med att de inte är någon bakpulver i den eller liknande. Vad vet jag.
Men gott vart de!!
Bästa lösningen på att lindra ditt chokladsug så fort som möjligt!

Kvinnoproblem

Publicerad 2013-02-01 16:25:15 i Dagens inköp,

Tycker inte riktigt att de är en höjdare när man upptäcker att man verkligen ser ut som fan i ansiktet o hur man måste ta sig in till stan för o handla smink för o kunna dölja sitt rätta Ja så mycket som möjligt.
Inte så att jag sminkar mig mycket annars. Men för tillfället behöver jag täcka de ena o de andra på mitt fejs för att ha lust o lämna lägenheten..
Läppstift - Åhléns
Resten - H&M
Kom upp på en härlig summa över 350kr på mindre än 10minuter. Men i slutändan är jag rätt så nöjd med min insatts! Sällan man handlar smink annars så varför inte köpa lite extra när man ändå är igång?
Älskar de där läppstiftet btw! Har haft det förut och blev rätt ledsen då jag tappade bort de. Men nu så har jag ett nytt igen o de känns awesome!

Cupcakes!!

Publicerad 2013-02-01 16:14:11 i Mat o dryck,

Förra veckan blev de en hel del cupcakes, inget mig emot! Glömde bara bort o lägga upp recept på de!
Förra helgen gjorde jag mina älskade Red Velvet cupcakes som jag har skrivit om förut.
Har ni inte provat o göra sådana än så gör de! Dem är himmelska!
Men tidigare den veckan blev de även "vanliga" cupcakes med good frosting till!
Du behöver:
100 g smör
2 st ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl ekologisk mjölk
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
Sätt på ugnen på 175grader.
(helst ska man även ha skalet från en citron. Men de gjorde mig ingenting alls att jag inte hade de!)
Smällt smöret i en kastrull.
I en bunke intill så vispar du med elvisp äggen, sockret och vaniljsockret tills de blir poröst.
Tillsätt smöret o mjölken.
I en annan bunke intill blandar du ner mjölet, bakpulvret o saltet. Blanda ordentligt.
Ta ur vispen o använd dig utav en slickepott som du "vänder ner" den torra blandningen med i smeten.
Häll upp i en muffinform o grädda mitt i ugnen i ca 10minuter.
När muffinsen är väl ute ur ugnen o håller på att svalna så sätter du igång med frostingen.
Du behöver
60g rumstempererat margarin
5dl florsocker
1tsk vaniljsocker
1 tsk citronsaft
100g Philadelphia
Om man vill, några droppar karamellfärg
Vispa ihop allt med en elvisp och spritsa ut de på muffinsen hur du vill!
Sjukt gott!
100 g smör
2 st ekologiska ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 dl ekologisk mjölk 3%
1 st citron, skalet
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
Jag o Paula stod för bakandet!

En sugen Kim!!
Thomas stod för kvällens underhållning med o berätta alla intima händelser han har varit med om med alkohol inblandat.
På kvällen blev det "fråga Olle" dokumentären och jag tror jag aldrig har skrikit så mycke av obehag som jag gjorde just då!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela