lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Träningsvärk

Publicerad 2013-02-06 23:10:22 i Allmänt,

Fy fan va nice de va o träna igår!! Har inte gjort det på över tre veckor och orkar inte med den här jävla förkylningen! Så nu struntade jag i alla saker som har med att man ska ta de lugnt för de går snabbare o bli frisk då. Så kör vi nu!
Hade en sån jäkla träningsvärk idag i benen bara och den blev bara värre o värre ju längre tiden gick. Är inte så nyfiken på hur den kommer o kännas imorgon. Men de betyder bara att jag har gjort ett bra jobb!
Så efter att ha haltat mellan de två jobben med träningsvärken så avslutade jag kvällen med o träffa lite vänner på Interpool och se Sverige-Argentina matchen. Men jag va inte alls intresserad den här gången så drog innan matchen va över. Men kul o se de andra hade jag!!
Speciellt när jag hade privata flörtsamtal med Paula o Anneli med hjälp av våra mobiler. hihihi.
Nu är de alldeles strax dags o sova. Jobb än en gång imorgon. Men de ska bli kul. Längtar lite för o försöka visa vad jag går för!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela