lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Vi drar till Malmö baby!

Publicerad 2012-08-09 17:32:05 i Allmänt,

Jag, Paula och Malin är i underbara Malmö och jag ÄLSKAR de!!! Vi bor på ett grymt fint hotell mitt i smeten och De är så jävla nice. Ta hand om er nu så hörs vi snart igen! 

Trött..

Publicerad 2012-08-09 06:04:48 i Allmänt,

Det är inte mänskligt att ställa klockan på 5.30..är så ruskigt trött och sneglar alltid mot sängen som fortfarande kan vara lite varm. Men varför jag är uppe är för en god anledning, så snart kommer allt detta att vara bortglömt och sen ska det bara bli grymt!

Amelie från Montmartre

Publicerad 2012-08-08 19:22:49 i Film o musik,

Såg idag Amelie från Montmartre och den va så himla mysig! Får du en regnig dag där du inte riktigt vet vad du ska göra så sätt dig med en kopp te o titta på den. Älskar hur dem pratar franska i hela filmen. Dem skulle kunna säga så mycke fula saker på franska, men de skulle inte göra mig någonting. Jag kan inte språket o jag smälter helt när ja hör folk prata! Spelar ingen roll i vilket humör dem är på.

Middagen är serverad!

Publicerad 2012-08-08 19:19:19 i Allmänt,

Kokta rödbetor blev det till middag! Fy fan va gott de va!! Nu är jag dock lila om händer, tänder o tunga så jag ser inge vidare ut för tillfället..men de va de värt. Utan tvekan!

Utgång=hemgång

Publicerad 2012-08-08 19:17:22 i Allmänt,

 
 
 
 
Efter att ha haft en "världen är emot mig" känsla igår under dagen så vägdes de upp på kvällen! Tack o lov.
Paula kom till mig o vi flummade oss som vanligt! Sedan blev de en förfest hos Robin o Ludde för o sedan dra till Bryggan. Hade aldrig varit där så de vart premier för mig. Och fy fan va det va kul!! Det behövde jag verkligen. Dock kande ha hänt att de va lite för kul för när jag vaknade i min säng i morse så hade jag min jacka som täcke och skorna fortfarande på...
Sopa..
Tog inte med mig kameran ut så de blev två bilder hemma hos mig istället! När Paula försöker leta blixtrar..
..och när vi studerar min stupränna som det känns att den kommer att explodera nästa gång det regna.

Pasta med krämig sweet chilisås och kyckling

Publicerad 2012-08-07 00:31:51 i Mat o dryck,

Vart så jäkla sugen på en pastarätt som jag är helt lost på och som jag nästan alltid äter då jag är i Visby. Hittade dock inte den på internet.. men jag hittade ändå detta recept som ändå är ganska så likt!
Du behöver:
(för 4portioner)
2st kycklingfiléer
2st rödlökar
1 gul paprika
1röd paprika
olja
150g Philadelphia
1½msk sweet chilisås
Pasta
salt o peppar

Skär kycklingen i småbitar och lägg i stekpannan samt häll i lite olja. Hacka löken samt paprikan och lägg i när kycklingen inte har en rå yta längre. Stek tills paprikan börjar bli mjuk. Under tiden så koka pastan och i en skål intill blandar du ihop philadelphian och sweet chilisåsen (här missade jag att man även skulle röra ner 0.75dl kycklingbuljong.. men de gjorde inte att maten smakade illa så testa om ni vill! Men man behöver den inte enligt mig. Häll över smeten i stekpannan o rör om tills osten börjar smälta lite. Men se till att den inte smälter helt. Tillsätt den ny kokta pastan och peppra o salta efter behag!
Servera med vanlig grönsallad!

Dags o skaka fläsk!!

Publicerad 2012-08-07 00:06:22 i Allmänt,

Den här kommer att hamna i mitt album med "the worst of Louise". Ska bara ordna albumet först!

Idag fick jag sånt jäkla bakslag med o inte orka göra någonting. Allt jag försökte göra kändes som att de va förgäves. Så de blev att man fastnade i soffan o bara stirrade tomt. Men på något sätt lyckades jag ändå ta mig för o simma 1km och det kändes så jävla bra! Även om man fick vatten i näsan hela tiden samt klor i ögonen så gjorde de mig ingenting. För jag gjorde det! Och vet ni vad, jag ska även gå imorgon till en instruktör för att jag ska veta hur ja ska använda maskinerna på Friskis o Svettis!! Ska bli så jävla nice för nu mera står ja som ett fån o bara tittar på allt. Äntligen dags!
Va kanske inte den bästa övergången att efter simningen idag, att jag träffade Paula o hur vi tog en milkshake..men ja kunde bara inte låta bli!
Ska försöka vara nyttig imorgon..igen.. (önska mig lycka till)

Match Point

Publicerad 2012-08-06 23:25:26 i Film o musik,

Gu jag har fått en jätte thing för Woody Allen filmer! Älskar verkligen dem!!! Den här va sjukt bra. Speciellt för att Scarlett Johansson va med. Jag har sagt det förr om andra skådespelaren, men hon måste nog vara den vackraste kvinnan i världen. Jag tar gärna hennes läppar tack!
Det va ett sjukt chockat slut däremot! Men de gjorde nog bara filmen ännu bättre

Klippa band

Publicerad 2012-08-05 18:54:13 i Allmänt,

Försöker nu göra de sista (hoppas ja) för o få mig att kunna försöka må bra varje dag. Och de är att klippa ett av kontaktbanden. Varför sitta på Facebook o kolla vad personen gör när de inte gör någon nytta för mig alls? Varför veta vart han har varit och då även riva upp sår för o se ställen som jag visade honom först på? Nej, finns inget positivt i det. Fick hjälp med detta vilket va väldigt skönt. Trodde ett tag att uttrycket "Ensam är stark" var något som verkligen stämde. Och självklart ska man kunna klara sig på egenhand, till en gräns. Men de är aldrig fegt att be någon om hjälp, stöd och att kunna få lätta på sitt hjärtat för någon är aldrig fel. Varför hålla de inom sig? Vem lönar det sig för? Ingen!
Därför ikväll ska jag träffa underbara människor, jag behöver verkligen det nu och jag längtar som fan! För där har jag en fantastisk trygghet som jag är oerhört tacksam för.
 

Gotland<3

Publicerad 2012-08-05 08:58:07 i Allmänt,

Bitches, ja har varit på Gotland i en vecka! Kom hem nu för ca två timmar sedan och har sovit ca tre timmar på över ett dygn. Och ändå sover ja inte än! Får för mig o göra dumma saker när ja alltid kommer hem efter att ha varit borta när jag egentligen bara borde sova. Den här gången blev de blomrensning!
Får försöka skärpa mig för o orka med dagens spännande händelser(?)!! God natt!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela