lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Pasta med krämig sweet chilisås och kyckling

Publicerad 2012-08-07 00:31:51 i Mat o dryck,

Vart så jäkla sugen på en pastarätt som jag är helt lost på och som jag nästan alltid äter då jag är i Visby. Hittade dock inte den på internet.. men jag hittade ändå detta recept som ändå är ganska så likt!
Du behöver:
(för 4portioner)
2st kycklingfiléer
2st rödlökar
1 gul paprika
1röd paprika
olja
150g Philadelphia
1½msk sweet chilisås
Pasta
salt o peppar

Skär kycklingen i småbitar och lägg i stekpannan samt häll i lite olja. Hacka löken samt paprikan och lägg i när kycklingen inte har en rå yta längre. Stek tills paprikan börjar bli mjuk. Under tiden så koka pastan och i en skål intill blandar du ihop philadelphian och sweet chilisåsen (här missade jag att man även skulle röra ner 0.75dl kycklingbuljong.. men de gjorde inte att maten smakade illa så testa om ni vill! Men man behöver den inte enligt mig. Häll över smeten i stekpannan o rör om tills osten börjar smälta lite. Men se till att den inte smälter helt. Tillsätt den ny kokta pastan och peppra o salta efter behag!
Servera med vanlig grönsallad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela