lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Behövde visst ingen kille på alla hjärtans dag för o få blommor

Publicerad 2013-02-17 18:13:44 i

Måste bara berätta om min spännande dag i torsdags. Hur man först vaknar på morgonen o tänker "vilken jävla skitdag.." Med att alla som har en partner ska bli malliga o visa upp dem extra mycket. Skicka hälsningar på tv o radio om hur mycke dem älskar sin pussenussa..töntar!!
Men så helt plötsligt efter jobbet så står han där! Då har han väntat på mig med blommor o presenter. Trodde ja aldrig skulle hända!! Han sa att de va för att de var på grund av att jag har haft mycke o tänka på den senaste tiden. De va så himla fint!
Personligare present har ja nog aldrig fått. Han visste va mitt favorit te var o att han visste att ja tycker om doftljus som inte luktar allt för starkt.
Senare drog vi hem till mig så mötte vi upp tjejerna, åt middag o drog för o spela biljard. Avslutade kvällen med mitt grymma te, ljuset brinnande o Trassel!
Bättre Alla hjärtans dag har ja nog inte haft (förutom förra året med Anneli, love was in The air)!!
Så nu kan ja känna lite större glädje för er andra pussenussar där ute.
PUSS PÅ ER!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela