lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Helgens spännande händelser

Publicerad 2013-02-03 23:14:43 i Allmänt,

Tänkte berätta lite snabbt om min helg. hur redan i fredags mötte jag upp mina damer Anneli o Paula, så va vi hemma hos Paula o bokade ännu mera USA resor o annat. Kommer bli så jävla nice!! En riktigt lugn kväll med lite film blev det för mig o Paula, vilket gjorde att ja satt på bussen hem med ett stort leende på läpparna!
Lördagen va de jobb o de gick helt okej. Fick erbjudande att jobba även dagen efter o sånt tackar man inte nej till! Bara de att jag jobbar då 10dagar på raden. Men hey! Ja vill ha nya skor o respengar så ja klagar inte;).
På kvällen sen va ja med på ett sånt underbart födelsedagsfirande av underbara Matilda! Vi började kvällen på grym middag på Bistro. Tror nästan ja aldrig har ätit godare. För o sedan ta oss till Edenberg o ja avslutade kvällen med o möta upp lite människor på Saluhallen. Där man träffar vissa människor som man undrar om de inte har någon skam eller respekt i kroppen. Förstår inte va dem försöker nå med det dem gjorde o vad är de som egentligen går i deras huvuden? Bara ego o uppmärksamhet verkar det som.. Ingen inre lycka inombords ser man uppenbart i alla fall att dem inte har.
Men jag hade en grym kväll ändå! Underbara vänner omkring mig o en fantastisk Anneli som höll mig stark den kvällen.
Jag hade en grym kväll o de syntes definitivt på mitt konto nu när man kollade upp de idag. Men de va de värt!!
Nu idag blev de jobb då o det gick helt okej, än en gång! För o sedan ta
Mig hem till Viktor där vi samlas massa människor o kollar på film samt dummar oss. Som vanligt. Berättar gärna mer om filmen en annan gång.
Och nu avslutade ja kvällen med magen full av godis, chips o läsk. Hur nöjd som helst!
Men nu är de dags o sova. Jobb imorgon! Inge vila här inte!
Sov så gott ni alla!!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3830897/images/2013/pic_510edf829606ee7acfbbad44.jpg" class="image">

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela