lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Mysmiddag hos Kim

Publicerad 2012-07-13 09:08:52 i Allmänt,

Igår cyklade jag o Anneli hem till Kim för o fira hennes födelsedag i efterskott! Hon bjöd på sjukt god mat, grymt vin, Anneli fick en Aha-upplevelse o jag dog av skratt!
Presentöppning
Älskar blicken på vad hon har fått!
För ensamma stunder!
 
Kims goda förrätt. Dock va de ja som skulle försöka se till att få den o se ut som en segelbåt..hur skulle de ha gått till?
Anneli njöt av den i alla fall! AS GOD förrätt Kim!
De här va underbart o se när Anneli började pilla på en burk hur den gick allt mer o mer sönder, samt paniken som uppstod inom henne.
Mycke snack om allt möjligt i soffan
Och en supergod efterrätt för o vara helt på frihand! Super imponerad!
Upptäckte den gamla Bilddagboken. Fy fan va ful man va när man va liten! Va gjorde ja ens i skolan undrar ja när man ser alla kort som är tagna i klassrummen..?
2006?
2012. Någon förändring måste väl ändå ha hänt!! Tack o lov..

En sån himla underbar kväll som gör att man cyklar hem med världens störta flin på läpparna. Va säkert jätte uppskattat när ja cyklade mitt på vägen (tur att inga bilar kom).
Har haft det lite kämpigt i veckan med mycke känslor och en rätt så obehaglig händelse, men mår faktiskt mycke bättre nu tack vare underbara människors hjälp.
En till middag snart tack!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela