lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Duktig flicka. Resultat?

Publicerad 2013-01-29 21:36:00 i Allmänt,

Idag fick jag nog av o vara sjuk så jag satte igång o tvättade kläder, slängde massa sopor, pantade flaskor, handlade, hängde tvätt, städade hela lägenheten, handlade igen, lagade middag (i stort sett mitt första riktiga mål på hela dagen. mitt tredje riktiga mål sen i fredags), kikat lite på o ordna ett ICAkort men behöver fundera en liten stund till. Repeterat matte med hjälp av matteboken.se, försökt sy fast en knapp på en skjorta som jag har saknat (hade ingen tråd..), sorterat massa papper.
Va kanske inte de bästa o göra när man är sjuk. Men ja orkade inte ligga ner längre o bara kolla på allt skit som finns runt omkring mig. De mår ja ju inge bättre av!
Men min irritation lägger sig inte! Jag är på hugget med o attackera människor o ja orkar inte ens se de som något problem. Nästan så att jag vill vara arg! För att sedan bara få de ur mig o kunna slappna av igen.
De verkar bara inte vilja minskas..
Tips på hur man blir av med de?
Väck inte bitchen som sover..!
Hörde av min underbara vän Elsa om irritationsdagen idag. I fell that sister!
En kluven tanke jag måste grubbla på är om jag vill tacka Ja till en 80%tjänst på ett dagis i höst.
De är alltid skönt o kunna komma tillbaka till en trygghet med jobb efter att ha varit bortrest i två månader. Men jag vill inte göra samma gamla sak ett år till. Jag vill göra någonting nytt.
Helst skulle jag vilja plugga, men vet inte vad. Annars skulle de vara en dröm o åka tillbaka till Spanien o plugga spanska så att man kan de ordentligt. Jobba som au pair i en spansktalande familj så att man inte kommer undan språket.
Vill så gärna lära mig!
Vill växa som person o klara mig själv på egenhand.
Jag kommer att få känna på de mycket i USA, med o komma från en trygghet med bostad o familj. Samt att mina intressen kanske inte är desamma som de andra tjejernas så jag får bara lära mig att göra saker på egenhand.
Blir en bra träning, men samtidigt vill jag avgöra min framtid efter den resan.
Kommer jag vara mätt på o resa?
Vill jag verkligen jobba ett år till?
Jag har inte någon sådan lång betänketid på tjänsten dock...måste svara innan jag åker till USA..säkert ännu tidigare än så..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela