lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Pasta Carbonara

Publicerad 2013-01-15 21:03:58 i Mat o dryck,

Efter att de slutade igår med att jag inte fick någon sömn alls i stort sett (så jävla typiskt att man blir pigg igen efter halv tolv o kan i stort sett inte somna om efter det) så sov jag mindre än 5timmar i natt! De är inte det att jag blir sjukt stressad efter ett tag. Jag bara vet att jag är körd resten av natten. Så jag är helt avslappnad, men ändå så kan jag inte sova i stort sett ett piss. Va fan är problemet!?!?
Så det var bara o jobba idag på dagiset vilket gick rätt så bra. Bara de att flickan jag brukar passa efteråt va väl inte helt hundra i kroppen. Så efter jobbet när ja skulle passa henne i några timmar, var det bara o avbryta för de fanns ingenting jag kunde göra för att få henne o sluta gråta. Skämdes som fan o kunde inte undvika att när ja lämnade villan efter att pinsamt behövt ringa hem en av föräldrarna fälla en tår.Så detta gjorde att jag kände att lite enkel men sjukt god mat med ett glas vin till skulle få mig på bättre humör. De hjälpte en bra bit. Enda problemet nu är att jag är hysteriskt mätt o att tallrikarna nästan är renslickade så ja kan inte proppa i något mera.Vad ska ja göra nu för o känna glädje?
Ett receptet på något som nästan alla kan, men jag tror att min jag gjorde nu ikväll va en av de godaste Carbonaran jag någonsin har ätit!
Du behöver:
1 pkt bacon
1 liten gullök
1 vitlöksklyfta
Flytande margarin
2 äggulor
ca 2dl grädde (höftade med de)
Färskriven Parmesanost
Soltorkade tomater
svartpeppar
Pasta
Lägg pastan i kokande vatten o låt koka så länge som det står på förpackningen.
Hacka fint den gula löken och vitlöksklyftan som du lägger i en varm stekpanna. Stek det med lite flytande margarin, Efter det så strimlar du baconet och lägger även det ned i stekpannan. Se till så att varken löken eller baconet bränner sig.
I en bunke intill lägger du i äggulorna samt grädden som du rör om ordentligt. Riv ner parmesanan samt häll ner svartpepparn efter smak. Rör om.
Strimla de soltorkade tomaterna och försök få bort spadet från dem så mycket som det går o lägg ner dem sedan i stekpannan.
När tomaterna har fått värma sig lite så häller du ner röran från bunken och sist den nykokta pastan.
ASGOTT!!!

Kunde inte låta bli att även göra lite efterrätt som bestod av fruktsallad (äpple, druvor och kiwi. Exotiskt:P) med vispad grädde utan något socker eller annat i.
Frukten har sin sötma i sig som räcker gott o väl!
Upptäckte precis att jag hamnade i värsta matkoman..!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela