lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

onödigt, men ACK så intressant!

Publicerad 2012-11-01 19:06:00 i Allmänt, Film o musik,

Morgonpasset tog även upp idag om hur disney o pixar gärna lägger in märkliga saker. Antingen att producenterna har busat till de med sexuella symboler och texter, eller smygvisning av andra filmer! Rätt kul sånt där. Har själv upptäckt ibland hur dem gärna smyger in med saker från andra filmer, men inget som jag har tänkt mer på.
Men efter denna diskussion dem hade..är de bara skämt från skaparna eller är de bara våra hjärnor då som måste koppla allt till dumheter?
Som att de står sex av pusten från Simba i Lejonkungen?
Eller att Hitta Nemo finns med i Toy Story
Att även leksakerna är från andra filmer. Som Hitta Nemo och Bilar
Att gärna köra på samma siffror
Är de lite Star Wars smygsymboler där?
Behöver ja ens säga något i detta?
De här ser rätt så inklippt ut..får kolla upp med min Monsters Inc expert Anneli o se va ja får för svar!
Smygbilderna som dem har klippt in på Fight Club som varar i mindre än 1sekund, men som gör oss omedvetet fundersamma på de ämnet.
Dem gjorde även så i biosalonger förr, hur dem ville öka försälningen av någon vara så att dem av någon nanosekund lägger in en bild på tex en Coca Cola! Ingen förstår hur de gick till, men alla blev då sugna på just cola. Sjukt coolt!
De va ju självklart skit fult utav dem o göra så, så de va bara o lägga ner de planerna. Men sjukt smart gjort måste ja säga!

Kommentarer

Postat av: Monsters Inc-experten har talat

Publicerad 2012-11-01 20:11:50

Hahaha ÅH VAD HÄFTIGT!! Sjukt intressant :D och jo, är 99% säker på att det är en äkta bild från filmen :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela