lulis.webblogg.se

Jag heter Louise, 22år gammal, arbetssökande samt lätt virrig. Ett nytt kapitel i mitt liv har precis startat o som lätt kan göra en förvirrad. Men jag ska göra allt för att kämpa mig över tröskeln jag är i nu o sen ska de fan bara bli på mina villkor!

Film!

Publicerad 2012-11-29 22:40:00 i Film o musik,

Såg förresten två riktigt bra filmer i helgen!
Första va Förälskad i Rom! Ännu en Woody Allen film (behöver ja säga något mer då?). Under filmens lopp med drama, komedi, fel plats vid fel tillfälle m.m, så kunde ja inte låta bli o känna suget över att åka utomlands. Helst Spanien igen. Lär vara något o tänka på i alla fall!
BARA bra karaktärer i filmen! Helt underbart!!! En må bra film helt enkelt!
Andra filmen jag såg va Bronson som är sjukt högt upp på min lista på bra filmer!!
Baserad på en sann historia, vilket bara gör den ännu bättre.
En man som gjorde ett rån o skulle få 7års fängelse. Slutade med 30år.
Tom Hardy gjorde rollen så jävla bra!! Helt sinnessjukt hur obekväm han fick en o känna, samtidigt som man drogs in i filmen.
Kan inte heller fatta att de är han som är snyggingen i Inception o psykopaten i Batman returns.
SE DEN!!

Göteborg<3

Publicerad 2012-11-29 22:14:37 i Allmänt,

Måste bara berätta att ja för en vecka sen va ju i Göteborg o jag blev faktiskt lite småkär i en stad. De tog mindre än en helg för mig o känna den känslan. Sällskapet gjorde väldigt mycket också!
Himla härligt att först få komma hem till Elsa o Raphaël o se deras lägenhet som va hysteriskt snygg!! Blev så himla avundsjuk!!! Måste få min lägenhet lika mysig. Ett måste!!
Elsa o Raphaëls toksnygga sovrum
Älskar telefonen dem hade i hallen. Så jävla cool
Deras mysiga kök, Diggade bardisken starkt
Rummet där JAG fick sova i!!! Sov som en prinsessa!! Va helt inställd på att sova på matta eller liknande. Så får ja detta! Bortskämt är man minsagt. Lägg märke till vår underbara frukost vi hade på bordet där. Blir hungrig bara av o se den!
Dem fick även en inflyttningspresent av mig. Jätte kul o se hur Elsa uppskattade den så! De blev lite handdukar o färgerna va jätte fina!
Och DÄR va alla mina bilder! Super tråkigt att ja inte tog mer kort. Är annars väldigt på o göra de annars. Blev ett kort på Adam, men de hamnade på instagram bara. Och nu kan ja inte lägga upp de för ja lyckades göra så att mina bilder spärras från min iphone.. och jag är så himla oteknisk så ja kan inte låsa upp de.. hjälp någon?
Men ja hade verkligen en fantastisk helg med roliga utflykter, mysiga lunchar o bara massa skratt med underbara människor! Vill dit snart igen!!
 

Slinga hår, jag?

Publicerad 2012-11-29 21:54:25 i Allmänt,

Slingade mitt hår igår kväll!
Fast ja skiter i den där mössan utan ja kör på egenhand med hjälp av en kam o mina fumliga fingrar!
Resultatet kändes som att ja färgade hela håret ändå.. men min arbetskamrat såg inte ens att ja hade färgat de då ja visade henne de o ja tror inte riktigt att hon såg att de va slingat heller.. vet inte va för resultat de är. Men ljusare vart de o de är bättre än hur de såg ut innan i alla fall!
Paula brukar annars vara den som ja tjatar o tvingar på o hjälpa mig. Hon är ju så duktig! Men nu kände ja att hennes händer måste få vila så får ja köra solo en gång!
Kanske va sista gången..vem vet;).
Har även bokat en klipptid imorgon.. men nu börjar ja bli lite osäker ifall ja ska gå eller ej. Är rätt nöjd över hur mitt hår ser ut nu, samtidigt som ja tycker att de skulle vara något o göra de lite roligare.
De lutar nog mot en klippning trots allt..

Hjälp mig!

Publicerad 2012-11-28 16:50:48 i

Har fått in så jävla snygga skor på Scorett! Vårat nya märke "Urban Projekt" har precis kommit ut i butikerna o den är helt underbara! Ja föll för dem hör skorna. Grova men sjukt snygga.
Men vet verkligen inte ifall ja ska ha dem eller ej. Smakråd tack!!

USA planer!!!

Publicerad 2012-11-28 05:54:00 i USA,

Igår efter jobbet kom Paula o Anneli hem till mig o vi satte igång med o planera inför vår USA resa! Är så jävla exalterad!!!
Vet att dagen innan avgång kommer jag att bli osäker, för så blir jag jämt. Men nu o under resans gång så kommer det att bli så himla kul!
LÄNGTAR!!
Btw gjorde ja o Paula en sån jävla god Pasta med avocado, bacon o massa annat gott! Me like!

När tidningen inte ens har kommit för att man är uppe så tidigt, då är något fel..

Publicerad 2012-11-28 05:50:31 i Dagens inköp,

Kändes rätt så surt, va riktigt trött i morse med. Men ja kommer få sovmorgon imorgon i alla fall så de kommer att vara jätte skönt(börjar bara 9.45)!
Sov i mina nya pyjamasshorts som ja tycker om jätte mycket! Jätte härliga o ha nu till vintern som en liten upp piggande fläck i vintermörkret!
Shorts - Gina Tricot

Köpte även ett spetslinne till denna. Men ja passade inte alls i de så jag vet inte riktigt hur ja ska göra med den saken..får klura ut något!

Pest o pina

Publicerad 2012-11-26 06:32:19 i

Fy fan va trött man kan vara.. Sovit dåligt ännu en natt där man bara vaknar flera gånger av mardrömmar samt skräcken att försova sig inför jobbet. Men upp kom ja sen! Men de är så himla svårt att inte låta bli o snegla tillbaka på sin säng när man måste pressa i sig sin gröt..
Idag blir de jobb heeela dagen. Hoppas att de kommer att rulla på okej ändå

Snart hemma..

Publicerad 2012-11-25 21:15:21 i

Har suttit på en buss nu i över sju timmar o är inte hemma än.. Ännu en anledning till varför ja hatar bussar! Min rumpa smakar stickig busstol.. Men en bra helg har ja definitivt haft! Träffat underbara människor o lyckades bli små kär i ännu en plats. Gu va det kliar i fingrarna över att en dag kunna plugga i en annan stad! Men nu ska det bli riktigt skönt o komma hem. Komma hem till min egna lägenhet där allt är mitt o står precis som jag vill ha de!
Längtar.

Nästa, Göteborg

Publicerad 2012-11-22 20:37:11 i

Nu sitter ja äntligen på tåget mot Göteborg. Har bara lyckats bränna både min hand o fot då ja spillde massa te på mig själv som dessutom smakar kaffesump. Men de va bara o skratta åt de. Jobbigt på ett sätt att ingen vill skratta med mig bara..att ja får vara den som fnissar för mig själv istället. Lame!
Så himla typiskt att ja precis åt mat i Sthlm central när ja ändå måste handla saker på tåget sen! Fick inte bli de ja annars brukar handla eftersom min nyttighetsmånad är i full gång (som ja har nämnt ex antal gånger) så de fick bli lite nyttiga saker istället!! Hoppas att de kommer hålla mig sysselsatt nu bara..

Sucher Punch

Publicerad 2012-11-21 20:11:23 i Film o musik,

Såg i söndags förresten filmen Sucker Punch och jag kunde verkligen inte avgöra ifall ja gillade den eller ej. Förstår varför killar gillar den med tanke på att tjejerna är halvt avklädda och slåss, porrdansar m.m. Slutet va dock ändå helt okej så kanske att ja behöver ge den en chans till bara.. får se..
Måste bara visa min så osnygga look ja hade den kvällen! Hur ja inte orkade hämta ett glas till min smoothie så ja satte ett sugrör i bunken bara o körde på! De börjar gå utför detta..
Men nu är de dags o skriva packlista o börja förbereda så gott ja kan inför imorgon!

Min nytapetserade vägg!!!

Publicerad 2012-11-21 20:03:33 i Allmänt,

Kom hem nyligen o sken upp som en sol över resultatet av vad min pappa, farbror o deras enda vän som kan tapetsera hade gjort!
De va så himla underbart och jag är mer än nöjd!!!
Jävla slitgöra ja va med om igår då. Började riva tapeter frö några veckor sen ju, men så stannade jag bara upp o gjorde inget på några dagar. Men nu igår först på morgonen o sen efter jobbet så satte jag igång! Jobbigast va bara när ja va med än halvvägs så upptäckte ja att lagret under va ÄNNU lättare att få bort! Så de va bara o börja om..va klart 01.30 och skulle upp 06.25.. fml.. har slukt ont under nageln för att man har skrapat så o fått papperflisor där under. Så att de sved som fan när man hade handsprit där idag på jobbet. Så äckligt!
Men de va de verkligen värt för ja är som sagt sjukt nöjd med resultatet:D!!!

Middagen igår!

Publicerad 2012-11-20 20:42:58 i Allmänt,

Förresten va den sjuuukt god!
Anneli o Paula gjorde ett sånt jäkla bra jobb!
Förrätt va de avocado med rom samt en tomat o rödlöks röra till. (As gott!)
Sen va de lax i lime/honungssås med pasta. (CP GOTT!)
Och till sist en fruktsallad så fick jag ett litet glas punch till de. (Jag svävade på moln)
Så nu är ja en gammal tant som sen kommer att älska punchglass! Va kommer härnäst?
Rom o russinglass? hoppas verkligen inte..
Nu ikväll slår ja på stort o ska riva lite tapeter, va en av de bästa sakerna ja visste när ja va liten (mindre uppskattat av föräldrarna)!
För nu jävlar ska min lägenhet bli fin!

Bokat o klart!

Publicerad 2012-11-20 20:31:33 i Allmänt,

Nu har jag äntligen bokat biljetter för helgens underhållning!
Ska nämligen till Göteborg för o hälsa på underbara Elsa o Adam!
Ser bara inte riktigt fram emot själva resan dit o hem.. först är de tåg dit på över 4timmar o jag kommer fram piss sent!
Sen när jag väl ska hem igen så ska jag åka buss o de tar 8.40 timmar..
Bäst o ha lite bra film o musik med sig känner ja!
Sist jag åkte långt med tåg. Kanske att man måste se om den här filmen igen. Riktig tåg/resfilm!
Tröttnar aldrig

Elisabet!!!!

Publicerad 2012-11-19 19:19:24 i

Världens sötaste mamma kom förbi mitt jobb idag o lämnade en namnsdags present till mig. De är ju Bettan idag!!! Så grattis till er andra där ute! Ja vet definitivt att ja inte är den enda som blir grattad idag.
En liten hälsning till min syster som också heter Elisabet "Ja men de vet ja ju, Bettan!!"

Jobb jobb!

Publicerad 2012-11-19 12:29:10 i Allmänt,

Nu ska ja alldeles strxax bege mig till jobbet!
Efter det ska jag bli bjuden på underbar middag av Anneli o Paula! Ska bli spännande o se va dem tänker laga!
Halv åtta final ikväll!!!

Vem har världens bästa vänner? jo, JAG!

Publicerad 2012-11-19 11:13:23 i Allmänt,

Fick som ett slag i hjärtat idag av en viss anledning. Ilskan bubblade inom mig. Inge sorg, inge mer sådant får finnas. Nu är de aggresion.
Men vilka är de som får ner mig på marken igen? Jo, mina vänner.
Är sjukt bortskämd över att ha sådana fina människor runt mig, men jag är evigt tacksam för er!!
Ni får mig att vända till de positiva, ni stärker mig, ni visar mig andra vägar o jag älskar er!

Min skovårdskorg!

Publicerad 2012-11-18 19:35:39 i Dagens inköp,

Fixade förresten min korg i veckan! Den va lite för stor, men de gör inte så mycke. Bara mer tillfällen o kunna fylla på den!
Korg, Åhléns - 99:-

Så nu finns de ingen chans o inte kunna snygga till skorna innan man lämnar lägenheten! Där bakom är mina tapeter förresten! Ska bli sjukt kul o se hur dem kommer att se ut när dem är uppe på väggen sen!

Min nya söndagsrutin

Publicerad 2012-11-18 10:28:46 i

Har börjat med något helt underbart på söndagar. För att ja alltid är upptagen på lördagkvällar nu mera så hinner ja aldrig se Så mycke bättre. Men de gör inget! För ja ser de istället jämt på tv4play på söndag morgnar istället! Asskön start på härliga söndagen, vare sig att man ska jobba efter eller ej

Breaking dawn part two

Publicerad 2012-11-18 10:21:03 i Film o musik,

Igår efter jobbet åkte jag hem till Kim och vi bakade grymma pizzor för o sedan ta oss till stan o se sista Twilight filmen, Breaking dawn part two.
Igenom i stort sett hela filmen tyckte ja att den va rätt tråkigt. Skämten va bleka, inget spännande hände. Fören i slutet då till o med jag som ändå har läst alla böckerna o vet vad som kommer att hända, var tvungen o röra mig i stolen för att de blev så spännande.
Så slutet var helt okej, men jag hade faktiskt hoppats på att filmen skulle vara bättre. Kirsten Steward biljerade som vanligt med sitt stoneface.. fail..
Lite tråkigt bara att alla filmer är slut nu bara..får ställa in mig på att Fifty shades of Grey blir filmer snart så har ja en ny trilogi o följa!!
LÄNGTAR!!!
Matt Bomer som Christian Grey..de här kommer att bli farligt..

Grattis världens bästa Björn!

Publicerad 2012-11-18 10:10:36 i Allmänt,

I fredags firades underbara Björn sin födelsedag!!
De va först middag på Hodja och de va hur underbart som helst! Åt världens godaste fisksoppa där!
Sedan bars de ut till utgång/preklin på Vdala vilket va perfekt med tanke på att Vdala låg precis över gatan. Nackdelen va väl bara att ja glömde min biljettt hemma så de blev en liten tur med cykeln innan de va dags för alla o dra ut!
 
 
 
 
Björn fick en awesome present av några av hans vänner, att han ska få provköra en Ferrari! Cooolt!
.De va sjukt svårt o bestämma sig vad man skulle vilja äta där, tro mig. Fanns så mycke gott så de va helt sjukt!
Björn höll ett jätte fint tal. De är tydligen tradition!
Jag o syster Linnea, fy fan snyggare bilder måste väl ändå finnas på en. Inte?
De här får väl säga allt om aftonen. Sjukt kul utgång och jag mådde som jag förtjänade dagen därpå! Men jag ångrar ingenting! Tror ja..?

Mysanpassat

Publicerad 2012-11-16 08:50:56 i

Måste ändå visa hur fin min fondvägg är nu mera!! Sover som en prinsessa i detta!! Kanske att man ska strunta i o tapetsera o låta de vara som de är?? Kanske startar en trend!

Sjukling..

Publicerad 2012-11-16 08:48:15 i

De senaste dagarna har ja upptäckt att ja börjar bli en aning förkyld. Igår togs priset. När ja va på spelkväll igår så försvann min röst!! Lät så himla illa när ja försökte prata så ja fick avstå spelandet. Skit trist, men ingen hörde mig ändå så vad ska man göra??
Så idag är jag ledig i då tänker ja försöka undvika att prata så gott som de går. Tills ikväll då de blir utgång. Spännande!

Folk shoppar kläder. JAG däremot..

Publicerad 2012-11-13 21:54:00 i Dagens inköp,

..handlar gärna en tandborstsmugg och en jävla massa skovård!
Ska väl egentligen vara tvål i den. Men de är skitsamma! Jag är super nöjd ändå!
Tvålkopp/tandborstsmugg - Myrra
Nej jag är inte alls arbetsskadad...
Allt är från Scorett!!!!!!!!!!!

Gomojsingen!

Publicerad 2012-11-13 09:52:00 i Allmänt,

Sitter här med min tidning som ja precis fick i brevlådan. Är sjukt stolt med tanke på att ja beställde igår. Vuxen poäng, here I come!!
Igår hade jag en underbar dag som va så jäkla lugn o det behövde jag verkligen. Finns inte en enda ledig dag på länge som ja ändå har varit tvungen o springa runt som en galning för o göra saker o VIPPS är de dags o däcka i sängen. Säg vaad?
Men igår va de först tandläkarn då, sen drog ja o min pappa till Uppsala Färg för o beställa tapeter som ska komma i veckan o ja hoppas verkligen att ja till o med kan få upp dem den här veckan med.
Vad tror ni?
Sen i stort sett resten av dagen har ja mosat ner mig i en soffa o läst "Femtio nyanser av mörker". Jisses vad man sjönk in i boken!!
För o sedan åka till vännen Simon där de va en spännande afton med avancerad matlagning, en del möten i tvättstugan, sjukt dåligt spelat med Super Mario och massa annat. Va bara roligast o ta upp sådant för de gör att ni lär undra va fasen vi gjorde. Men de va jätte trevligt!
Sen på kvällen så kom ja äntligen hem i min lägenhet igen och de va helt underbart att börja möblera tillbaka allt där de stod. Den ser verkligen jätte speciell ut. Har ingen lampa som fungerar o jag når inte upp till o kunna hänga upp min taklampa så jag fick tända massa värmeljus o de va underbart!
Nu är de några timmar kvar innan jobbet så nu ska ja göra lite sysslor o sen blir de hard work work!
Har varit ledig i tre dagar vilket har känts jätte märkligt. Men tack vare igår då ja bara tog de lugnt i stort sett så kan ja känna mig uppladdad o de känns nästan lite ovant, men underbart!
Nu kör vi!

Tandläkarn!

Publicerad 2012-11-12 10:57:07 i

Kom precis hem från tandläkarn o de va inte lika läskigt som ja annars brukar tycka. Höll på att skratta ihjäl mig när dem la in den vassa, fruktansvärda brickan i munnen som dem sen säger att man ska bita ihop ordentligt i innan dem springer ut ur rummet. Tänkte bara på Johan glans då han gör de o fick verkligen kontrollera mig så att ja inte skulle kasta huvudet bakåt o skratta.
Hade helt okej tänder vilket va en lättnad. Hatar när dem annars borrar in en järnsticka i en tand o hur man känner att de ilar i hela huvudet. För att efter 5minuter senare kläcka ur sig "ja tror de här är ett hål". No shit!
Måste lära mig att sköta mina tänder bättre, säger så varje gång efter att man har varit hos tandläkaren. Men man glömmer de så fort man går hem. Jaja, drog förbi Apoteket i farten så nu ska ja fan inte kunna komma undan!

Farsdag!

Publicerad 2012-11-11 21:24:28 i Allmänt,

Idag har jag även firat min fader eftersom de är farsdag idag har han fått tjusiga presenter av oss!
Men den största önskan vi har nu är att nästa vecka bara kommer att ge oss bra resultat. Ge oss ett tecken på att detta kommer att leda till bättre tider. Nu får de räcka med alla problem.
Blev bjuden på en underbar middag som ja hoppas på ett sätt att ja rapar vitlök resten av veckan så att jag blir påmind av denna underbara måltid, på ett sätt inte..
Vi hade även en som försökte göra sig så söt som möjligt för o få sig en liten matbit hon också. De fick hon!

Så jävla händig!

Publicerad 2012-11-11 19:38:31 i Allmänt,

Har varit så jävla händig i helgen!!! Har burit upp massa saker upp till vinden med mina nya muskler, Skruvat bort alla krokar som har funnits i lägenheten (va en hel del), spacklat igen alla hål, rivit tapeter o målat om.
Må att ja inte är den mest praktiska människan, men ja gjorde ett försök och ja är helnöjd.
Så för er andra där hemma som har någon ni känner som kan fixa o lära er sånt så att ni små fnissar över va jag kan ha gjort, fuck you!
Ja skiter i er för ja har precis försökt i stort sett helt själv o jag har ingen som kan göra skiten åt mig. Men när den stunden kommer igen att jag ska göra något sådant, då vet ja i alla fall vad jag kommer att ge mig in på istället för att låta någon annan göra skiten o man står där o ser efterbliven ut.
I veckan hoppas ja även på att få tapetsera och där hoppas ja på lite hjälp. Men de ska fane mig gå det med!

Johan Glans<3!!

Publicerad 2012-11-11 19:17:00 i Allmänt,

Igår stod Johan Glans på schemat på kvällen o FY FAN VA HAN VA BRA!! Folk vrålade av skratt o han skötte sig så jävla bra med sin scennärvaro o klockrena komik. Skulle så gärna ha velat se honom igen, men ja får helt enkelt sansa mig.
Tjusig bild..men ja hade ingen lust o ta med blixt längst fram bland alla människor. Men de ska föreställa jag, Björn o hans syster Linnea!
Efteråt vart de ett himla gående från ena lägenheten till den andra tills vi i slutändan hamnade på ett födelsedagsfirande varav varken ja, Björn eller hans vän Niklas kände födelsedagsbarnet.
De varade inte så länge så ja traskade sedan hem till min syster o sov i hennes super mysiga lägenhet eftersom ja inte kan sova i min lägenhet när den är nymålad (och att soffan står på min säng).
Vaknade som en prinsessa med lätt huvudvärk o en påbörjan till en fantastisk förkylning!
Men ja är inte bitter!!

Torsdag

Publicerad 2012-11-11 17:28:35 i Allmänt,

I torsdags bestämde ja o Anneli att vi skulle ha en av våra tjockis dagar som vi får ha den här månaden. En avtagen, nu har jag en kvar.
Jag handla så hysteriskt mycke så att jag skäms över att skriva de. Så de håller ja för mig själv o för dem som såg mig grisa ner mig totalt!
Men nöjd vart ja! Mycke onyttigheter, Twilight, Anneli, Paula, Pimsi och märkligt nog en hel del snack om mens..märkligt.. Vi relaterade allt till de också vilket gjorde de bara ännu mer ohälsosamt.
I vecka va de btw exakt ett år sen som ja flyttade in i lägenheten!!! De va över en helg också så man skulle kunna säga att de va den här helgen.
Så då tänkte ja passa på att ÄNTLIGEN göra om den! HA!

Mys hos Kim!

Publicerad 2012-11-07 22:18:46 i

Sitter hemma hos Kim o kollar stalkers, efterlyst o pratar massa saker där emellan. Druckit massa gott te så ja är super nöjd (o yber kissnödig). Vill inte åka hem. 1, för att de är så mysigt här. 2, ja vill inte gå ut när man ser läskiga saker på tv. Huga!

Ändrade planer

Publicerad 2012-11-07 17:24:16 i Allmänt,

Efter att ha kommit till jobbet och att de har blivit missuppfattningar i schemat (inte mitt fel!) så "offrade" jag mig o tog ledigt idag istället! De va nog skönare det än o jobba idag kände jag.
Så jag tog mig till min pappa, så körde vi till bauhaus och IKEA för o handla lite inför helgens planer.
Även om jag har haft körkort i snart två år så sitter pappa ändå i panik o håller i sig när ja kör.. herrejisses.. Tyckte de gick strålande bra o köra ja!
Nu är ja hemma igen o dricker lite smoothie (orkar inte laga middag ikväll känner ja...inte hungrig) så ska ja sen hälsa på Kim o prata lite. Kommer att bli skönt.
Vågar man cykla dit igen i sin onepiece? Må att jag ser sjukt cool ut i den, men orkar inte att folk ska sprigna efter mig när ja har den hela tiden..
Gammal bild..för nu kan ja faktiskt cykla utan stödhjul!

Work work!

Publicerad 2012-11-07 12:30:07 i Allmänt,

Nu är de alldeles strax dags o ta sig till jobbet. Lite mixade känslor över de, men de ska bli skönt o komma på andra tankar än gårdagens tråkiga nyheter..
Nu gäller det att bara vara stark. Inge mer tycka synd om sig själv för skit saker. Nu gäller det att stötta, finnas till och vara stark.
Hur ska man annars kunna klara vardagen?

Allt kan hända på detta. Men ja vägrar slänga in handduken.

Vad är oddsen?

Publicerad 2012-11-07 09:45:47 i Allmänt,

Jag som redan har de lite svårt när folk ser på när man äter. Så ska man gluffsa i sig de sista av sin gröt, så kommer de två män som åker förbi mitt fönster med lyftkran för o göra något met taket. Men så stirrar dem in o skrattar när ja kör mitt skrik o försöker gömma mig i händerna.
Finns kanske mysigare sätt o starta sin morgon på

Go Obama!!

Publicerad 2012-11-07 09:37:13 i Allmänt,

Höll mig vaken i ca 30 minuter av usa valet som dem hade inatt, sen deckade ja. Men vaknade av en slump för o sätta på tv´n och fick då se Obamas tal så ja är helnöjd över resultatet! Hörde knappt va han sa för att ja va så himla trött, men de får ja ta igen senare.

Fifth of november!

Publicerad 2012-11-05 23:19:24 i

"Remember, remember the fifth of november.
The gunpowder treason and plot.
I know of no reason
why the gunpowder treason
should ever be forgot"
Hur kunde ja av alla dagar missa att se en av världens mest grymma filmer som någonsin har gjorts när man ska hedra den som mest idag?!
Vart väl för djupt inne i boken antar ja.. Får försöka åtgärda de på något sätt någon gång.
Lägg märke till att ja skriver detta inlägg från min iPhone!
Ja börjar bli en stor flicka som kan hantera elektroniska verktyg! (Glöm sista raden helt, för att ja ens lyckades starta den här va tack vare vänner som har visat stort tålamod åt mig)

Bokslukarn slår till

Publicerad 2012-11-05 18:47:52 i Dagens inköp,

Fick mina efterlängtade böcker i fredags också! Sjukt glad brud!
Slängde bort "Hundraåringen som klättrade ut genom ett fönster och försvann" för o kasta mig in i "Torka aldrig tårar utan handskar" istället.
Så nu vet ni va ja ska se till o göra resten av kvällen (gråta floder troligtvis).
Vart som helt slukad in i serien och böcker är ju alltid bättre så de här kommer att bli spännande!
Sen efter ja har läst klart dem här så KANSKE ja försöker mig på Hundraåringen igen..har upptäckt att ja har köpt böcker som ja aldrig har läst ut. Skärpning där!

All helgonsdag

Publicerad 2012-11-05 09:28:34 i Allmänt,

Efter jobbet i lördags åkte jag till kyrkogården med Kim och Douglas för o tända ljus på min mormor o morfars grav samt se alla lyktor som är tända.
Jag tycker att det va hur mysigt som helst att gå runt där o se omtanken många ger till dem som har gått bort. Vart ingen bra bild här kanske..men i verkligheten va de fint
Mamma hade redan varit där dagen innan o ordnat de fint. Så kommer ja o mosar ner mitt ljus. Men de är tanken som räknas!
Mysarna!
Minneslunden va hur fin som helst.
Efter att ha varit där o haft en trevlig stund så gjorde jag något helt annat! Genom att dra till Paula och byta om i min Top Gun outfit för o sedan dra på halloweenfest!
Så jävla snygga! Älskar Annelis fötter på den här bilden!
Väl på festen, glada brudar!
I´m sexy and I know it. Bäst va ju ändå Adam i bakgrunden i den rosa pälsdräkten! Men fy fan va den va cool!
Sjukt rolig kväll!! Man mådde lite som man förtjänade dagen därpå, men de gick så bra o jobba ändå!
Tog mig även till Föräldrarna där hela familjen va på middag! Lite jobbigt att när dem åt förrätt och efterrätt så åt jag bredvid knäckebröd och banan.. Lite jobbigt när man är bakis o bara vill ha något onyttigt. Men ja kämpade emot!!!

Grattis Malin!!

Publicerad 2012-11-05 09:06:12 i Allmänt,

I fredags drog ja och mina brudar till Fyrishov för o fira våran Malin (som fyllde år i juni..) genom att vara på relaxen o njuta för fulla muggar! Bäst var när ja ringde tidigare på dagen o hörde om gymmet ingick (de gjorde de, nice!) så säger kvinnan i receptionen från ingenstans "ingen alkohol får förtäras!", "Nej absolut inte!" säger jag o sneglar ner på min asti som jag köpte en timme innan. hehe. 
De blev lite plock med goda frukter o god asti till detta! Hur mysigt som helst!
Snygg Anneli!
Hur underbart som helst att detta inte va planerat med deras klädsel!

Efteråt gick vi mosiga, varma o GALET HUNGRIGA till Il Forno och åt o drack gott. Gu va de är mysigt där!!! Vill äta där snart igen för att de va så mysigt!!

Smoothie med ingefära!

Publicerad 2012-11-02 16:22:00 i Mat o dryck,

Jag sa ju att de skulle bli en Smoothie! Va sugen på o testa på något nytt som inte va så avancerat o hittade denna som va riktigt god!!
Du behöver:
4 dl Upplands vanilj yoghurt
1 ½ banan
2 konservburkar ananasringar (229g/139g)
ananas-spad från en av ovanstående burkar
2 msk honung
2 msk stor bit färsk ingefära
Skär bananen samt ananasen i skivor eller i mindre bitar. Spadet från en av konservburkarna ska också hällas i. Försök o skära ingefäran i så små bitar som möjligt och häll ner allt i en bunke. Mixa i några minuter.
De ska inte vara någon tuggmotstånd alls. Mixa så att den blir så slät som möjligt!
Häll sedan upp i glas o njuuut!

Nyttighets månaden har börjat..

Publicerad 2012-11-02 14:12:00 i Mat o dryck,

..redan innan de hade gått ett dygn så vart de lite tugnt med sockersuget..
På jobbet bakade barnen äppelpaj o de va lite trist o äta knäckemacka och banan bredvid.
Kvällen va lite tung också när suget börjar komma, men ja lyckades streta emot!
Fast jobbigast va de nog när ja va i butiken idag för o handla mat o gå förbi bakhyllan. Fan va de kliade i fingrarna av o vilja baka!!! Såg framför mig massa recept på bakverk med choklad o massa annat gott! Inte kul alls.. Men ja får försöka mig på maträtter istället så hoppas ja på att de kommer o bli bättre snart.
Därför försöker ja för andra gången i mitt liv o göra en lasagne!
Samt finns de sköna trix som får en o tappa suget tycker ja.
Är man sugen på något sött, drick juice!
Är du sugen på något salt, kaviar!
Bara den knastriga konsistensen, knäckebröd eller varför inte riskakor (räknas de Anneli?)
 
Sånt här kommer mina onyttighets pengar o hamna på istället! Blir sugen på en smoothie bara av o kolla på bilden! Får tänka ut o göra någon riktig god snart!
 

Fredag!!

Publicerad 2012-11-02 14:05:52 i Allmänt,

Och jag är till o med ledig!! Hur kan de komma sig? Förstår inte de heller.
Men de gjorde att ja har hunnit med massa saker som jag har behövt göra o nu väntas en lugn eftermiddag med en härlig kväll!
Har fixat Iphonen så nu kan ja äntligen använda den fullt ut!
Hämtat min älskade jacka från kemtvätten
Handlat alkohol o annat gott inför helgen
Fixat lite här hemma och nu väntar ja på att en härlig lasagne strax ska bli klar!
Har även hört från Anneli  nu att dräkterna har kommit! WOAH! Ska få se den ikväll, är skit skrajj att den är antingen på tok för stor eller super liten!! Superläskigt de där med o beställa från hemsidor. Avskyr sådant!
Håll en tumme på att den kommer sitta bra!

onödigt, men ACK så intressant!

Publicerad 2012-11-01 19:06:00 i Allmänt, Film o musik,

Morgonpasset tog även upp idag om hur disney o pixar gärna lägger in märkliga saker. Antingen att producenterna har busat till de med sexuella symboler och texter, eller smygvisning av andra filmer! Rätt kul sånt där. Har själv upptäckt ibland hur dem gärna smyger in med saker från andra filmer, men inget som jag har tänkt mer på.
Men efter denna diskussion dem hade..är de bara skämt från skaparna eller är de bara våra hjärnor då som måste koppla allt till dumheter?
Som att de står sex av pusten från Simba i Lejonkungen?
Eller att Hitta Nemo finns med i Toy Story
Att även leksakerna är från andra filmer. Som Hitta Nemo och Bilar
Att gärna köra på samma siffror
Är de lite Star Wars smygsymboler där?
Behöver ja ens säga något i detta?
De här ser rätt så inklippt ut..får kolla upp med min Monsters Inc expert Anneli o se va ja får för svar!
Smygbilderna som dem har klippt in på Fight Club som varar i mindre än 1sekund, men som gör oss omedvetet fundersamma på de ämnet.
Dem gjorde även så i biosalonger förr, hur dem ville öka försälningen av någon vara så att dem av någon nanosekund lägger in en bild på tex en Coca Cola! Ingen förstår hur de gick till, men alla blev då sugna på just cola. Sjukt coolt!
De va ju självklart skit fult utav dem o göra så, så de va bara o lägga ner de planerna. Men sjukt smart gjort måste ja säga!

The Goo goo dolls - Iris

Publicerad 2012-11-01 18:39:37 i Allmänt,

3år skulle de ha blivit idag då. Jahapp..
Så hur tänker ja göra ikväll för att komma in på andra tankar. jo, FIGHT CLUB!!!
Dem pratade om den på Morgonpasset idag så ja blev sugen på o se den.
Har även haft en jätte bra dag på jobbet så ja är helnöjd. Anneli har även beställt dräkterna nu idag inför helgen så ja hoppas VERKLIGEN att dem kommer imorgon!!! De stod så på hemsidan i alla fall. Håll alla tummar för oss är ni snälla!!!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela